La schi de Revelion - oferte pentru toate gusturile și buzunarele

Vrei la schi de Revelion? Fă-ți din timp planul pentru o vacanță de neuitat!
Dacă vrei să îmbini sportul cu distracția, atunci o vacanță la schi poate fi cea mai bună idee. Desigur, contează și pe cine vei avea alături, dar indiferent de acest aspect, este important să îți faci o rezervare din timp pentru a te bucura la maximum de beneficiile ofertelor.

Poate ai fi tentat să crezi că e prea devreme pentru a-ți planifica Revelionul, dar nu este deloc așa. Drept urmare, îți vom prezenta doar câteva dintre avantajele pe care le poți avea pentru a te convinge.

Vacanță la schi de Revelion: avantajele unei rezervări făcute din timp 


  • Găsești disponibilă întreaga gamă de oferte. Nu vei sta cu grija că vacanțele bune s-au epuizat, iar tu să ratezi locul unde îți doreai să ajungi, activitățile pe care doreai să le încerci și, mai ales, perioada pe care vrei să o petreci acolo.
  • Ai tarife reduse. Indiferent care este situația ta materială, niciodată nu este bine să arunci cu banii. Cu cât rezervi mai din timp, cu atât vei economisi mai mult;
  • Poți să îți planifici vacanța până la cel mai mic detaliu. Astfel, vei avea suficient timp încât să pui la punct toate detaliile unei vacanțe perfecte fără să fii pe fugă. 

 

Ce poți alege dacă vrei la schi de Revelion

 



Dacă te-ai decis și vrei ca noaptea dintre ani să te prindă într-un decor de iarnă ca-n povești, iar în restul zilelor de vacanță să te bucuri de pârtii bine puse la punct cu zăpadă perfectă, atunci Snowtrex s-ar putea să fie exact ceea ce îți trebuie. Snowtrex oferă, ca de fiecare dată, o gamă largă de oferte pentru toate gusturile și buzunarele.

© TravelTrex

 

 

Revelion pe pârtie


Ești pasionat de acest sport și vrei să îți petreci noaptea dintre ani pe pârtie? Dacă da, o astfel de vacanță te va încărca cu voie bună și aer curat, dar vei avea parte și de un spectacol de lumini grozav și, de ce nu, de prieteni noi.

Sunt mulți cei care își doresc să fie înconjurați de prieteni în noaptea dintre ani. În fond, prietenii sunt familia pe care ți-o alegi, așa că de ce nu ai alege de pe acum să petreci cea mai importantă noapte a anului alături de prieteni vechi sau noi.

Oferta 1: Pentru cei mai chibzuiți, minunatul Apart Hotel Adelboden, situat chiar în centrul orașului Abeldoden din Elveția, pune la dispoziția turiștilor facilități precum: o stație de încărcare mașini electrice (contra cost), restaurant, o brutărie, un spațiu pentru echipamentul de schi, etc. În plus, în imediata apropiere a unității de cazare se află o stație de skibus care va asigura accesul rapid pe pârtie. O cameră pentru 6 persoane la această superbă unitate de cazare, poate fi închiriată pentru 3 nopți în perioada 29.12.2023 - 01.01.2024 la 334 euro.

Oferta 2: Alternativ, Résidence Pas de la Casa Alaska este situată în Andorra, la numai 50-100 de metri de domeniul schiabil și oferă o mulțime de facilități precum: posibilitatea de a aduce animale de companie, zonă de joacă pentru copii, locuri de parcare acoperite și nu numai. Dacă vremea va permite, se poate schia direct de la cazare. De exemplu, o cameră studio pentru 2 persoane de aproximativ 28 mp (fără masă) pentru 3 nopți, începând cu 29 decembrie, pornește de la prețul de 599 euro.

Oferta 3: Pentru cei care vor să petreacă mai mult timp la schi și să se simtă ca acasă, pot alege un apartament în Résidence La Forêt. Aici, un apartament de 4 persoane (fără masă) pentru 7 nopți, începând cu data de 30 decembrie, pornește de la 939 euro. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege și apartamente mai mari, de 6 persoane. Unitatea de cazare este situată chiar lângă pârtie și se află într-o stațiune unde nu circulă mașini. În apropiere poți găsi baruri, restaurante și magazine.

Să înceapă petrecerea!

© TravelTrex

 

 

Revelion cu familia la schi


Pentru cei care au copii și își doresc să îi inițieze pe cei mici în tainele acestui sport deosebit, alegerea unui astfel de pachet va veni mănușă! Își vor consuma energia într-un mod distractiv și memorabil, iar voi adulții vă veți simți cu adevărat împliniți.

Mai mult decât atât, alegând oferta potrivită, poți beneficia și de masa specială dintre ani. Așadar, voi părinții, nu va trebui să vă ocupați de nimic, doar vă veți bucura de ceea ce vi se pregătește.

Oferta 1: Pentru cei care merg cu familia la schi, Apartament Patagonien, oferă camere tip studio de 4 persoane începând de la 121 euro pe 30.12.2023. Această cazare este situată la aproximativ 500 m distanță de domeniul schiabil Steinberg, Austria, și de centrul satului cu facilități de cumpărături. Iar dacă aveți animale de companie, trebuie să știți că aici sunt binevenite.

Oferta 2: O cameră dublă cu duș propriu în confortabila cazare Gasthof Fair situată în centrul Mörtschach, Austria, o puteți găsi la prețul de 489 euro pentru 4 nopți, începând cu 30.12.2023. În preţ este inclusă demipensiunea care este compusă dintr-un bufet de mic dejun bogat şi regional şi un meniu cu 3 feluri de mâncare la alegere la cină. Preparate fără gluten şi lactoză, vegane și vegetariene sunt de asemenea posibile la cerere (contra cost).

Oferta 3: O cameră pentru 2 adulți și 2 copii la Hotel Eden, Elveția, poate fi găsită la prețul de 935 euro începând cu data de 30.12.2013. Costul este pentru 5 nopți. Serviciul de masă demipensiune este inclus în prețul vacanței și, de Revelion, se pregătește un meniu cu 5 feluri de mâncare. Domeniul schiabil Hohsaas-Kreuzboden Saas Grund se află la aproximativ 300 m distanță, iar în apropiere se află ghețarul Trift.

Să înceapă distracția!

© TravelTrex

 

 

Revelion la schi și SPA


După un an dedicat aproape exclusiv jobului, sigur îți vor prinde bine câteva zile de relaxare: spa și hobby-ul tău preferat.

Imaginează-ți cum ar fi ca după o sesiune de schi să te poți bucura de cele mai profesioniste servicii de SPA. Masaj, saună sau pur și simplu odihnă la piscină.

Oferta 1: Pentru cei care vor să se relaxeze după o zi solicitantă la schi, elegantul Hotel Sudetia, Polonia, oferă servicii SPA GRATIS. Puteți folosi gratuit sala de fitness și zona de SPA cu piscină interioară, saună și jacuzzi. Centrul de înfrumusețare și masajele sunt disponibile la un cost suplimentar. O cameră dublă aici pe o perioadă de 4 nopți începând cu 29.12.2023 poate fi găsită la prețul de 482 de euro.

Oferta 2: Les Alpages de Val Cenis, Franța, vine cu prețuri economice și servicii excelente. Dacă stratul de zăpadă o permite, puteţi coborî pe schiuri până în faţa casei, iar centrul de închiriere schiuri este chiar la cazare. Mai mult decât atât, vi se oferă o zonă de spa cu piscină în aer liber încălzită, jacuzzi, sală de fitness, saună, baie de aburi şi solar. Diferite masaje şi tratamente contra cost. Un apartament de 4 persoane începe de la 809 euro pentru 7 nopți, din data de 30.12.2023.

Oferta 3: Sport și relaxare poți găsi și la Casa rustică Strasser din Austria. Aici, chiar pe lângă cazare trece o pârtie de schi. În plus, vă aşteaptă şi o zonă de SPA, cu saună finlandeză, baie de aburi aromatică, cabină cu infraroşu şi cameră relax cu zonă exterioară. Puteţi beneficia şi de masaje, contra cost. 7 nopți într-o cameră dublă cu pat suplimentar începe aici de la 1.049 euro pe data de 30.12.2023.

Să înceapă relaxarea!

Fie că optezi pentru Austria, Franța, Italia, Elveția, Andorra, Germania, Polonia sau Cehia, acum este momentul să pui mâna pe cele mai bune oferte!

Vizitează site-ul www.snowtrex.ro și vei găsi oferte de nerefuzat!


Sursă foto: © TravelTrex | Martin Miseré
 

29 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod