Aventour 2023. Ziua 4: Luptă strânsă la proba de creativitate Textar! Cine a câștigat trofeul Aventour 2023

Ultima zi de Aventour la feminin a stat sub semnul artei și creativității.
Dacă până acum fetele au avut în Aventour numai probe de viteză, îndemânare sau curaj, ultima zi a venit cu ceva cu totul și cu totul nou. Pe malul mării, în resortul Novum by the Sea, partenerul nostru principal de la Textar le-a provocat pe fete la o probă de creație!
 
Fiecare treasure hunt din ultimele zile a avut rolul său. La această provocare, fiecare echipă a creat o operă de artă din   propriile comori descoperite în cele trei zile de Aventour. Cu cât mai multe, cu atât mai bine, sau... Vă lăsăm să vă faceți singuri o părere.
 

Prăjiturela și The Fashion Creed

 
Au ”vânat” doar un disc de frână pe tot parcursul turului, dar l-au dus la rand de artă în ultima zi. L-au transformat în soare deasupra mării cu valuri și pescăruși care zboară în înaltul cerului.  
 
 
 
 

Sânziana Negru și Sorina Brumariu

Ele au fost ceva mai norocoase în cele trei zile ale turului nostru. Au descoperit 3 plăcuțe de frână și un disc și au creat un ”tablou din viitor”, reprezentându-le pe ele câștigând primul loc în Aventour după aceste zile pline de provocări. 

 

 

Laura și Bianca Giurcanu

 Cu două plăcuțe de frână, surorile Giurcanu au (încercat) să ilustreze echipamente de frânare Textar, de o finețe ieșită din comun, descrisă de Laura în cuvinte ”ca un fluture care aterizează pe nas”, pentru că, privit dintr-un anume unghi, ce e lângă ceea ce seamănă cu un fluture mov ar semăna cu un chip omenesc.
 
 

Ioana Grama și Krista Baias

Fetele au descoperit trei plăcuțe e frână și două discuri și ilustrat ideea care a și fost aleasă câștigătoare.
Tabloul Textar, care prezintă îmbinarea fără de care nimic n-ar putea funcționa. Așa cum, spune Ioana despre echipa ei, ”nici noi nu putem funcționa una fără alta”, nici piesele din tablou nu ar putea funcționa una fără alta. 
 
 
 
Câștigătoarele probei de creație Textar au fost Ioana Grama și Krista Baias. Pe locul doi, s-au clasat surorilor Giurcanu pentru viziunea lor abstractă asupra frânelor. Locul trei a fost ocupat de Prăjiturela și The Fashion Creed, iar ultimul loc de Sânziana Negru și Sorina Brumariu.
 

Înapoi spre București, după alimentarea susținută de Revolut

 
Ne-am luat la revedere la Novum by the Sea, casa noastră în aceste zile de Aventour, în jurul prânzului, cu destinația ”Țiriac Collection”.
 
Ne-am mai oprit la benzinărie pentru alimentarea tuturor, susținută de Revolut în acest tur.
 

Și unii:

 
 
 

Și alții:  

 
 
 
 
În plus, pentru Aventour, Revolut a pregătit ceva special. Dacă vă deschideți cont pe linkul de AICI, veți primi înapoi primii 50 de lei cheltuiți. Contul se deschide simplu și fără bătăi de cap.
Aveți AICI detaliile.
 

Ce au spus fetele depre mașinile conduse în ultima zi de tur

Prăjiturela și Alexandra Boca în Renault Austral

 
”Renault Austral a fost o surpriză frumoasă. Ne-a plăcut că este confortabil, are toată tehnologia de care ai nevoie, un interior premium și, desigur, ne-a plăcut mult ecranul central care te duce cu gândul la Tesla. 
Și faptul că are serviciile Google este un plus.”
 

Ioana Grama și Krista Baias în Mercedes-AMG SL63

 
”Am așteptat 4 zile să conducem vedeta acestui tur, adică Mercedes-AMG SL63, dar a meritat fiecare minut.
Chiar dacă portbagajul a fost prea mic pentru toate bagajele noastre, a compensat prin interiorul luxos, prin puterea dezvoltată de motorul V8 și, desigur, prin sunetul evacuării.  
A, și să nu uităm de culoarea roșie care atrage toate privirile.”
 

Laura și Bianca Giurcanu în Audi Q8 e-tron

 
”Audi Q8 e-tron m-a convins atât de tare încât mă gândesc serios să îmi cumpăr unul. Arată foarte bine, atât la exterior cât și la interior, are o autonomie mai mult decât decentă, iar portbagajul este încăpător. 
Nu ne-au prea plăcut ecranele de la interior, pentru că sunt un magnet pentru amprente și praf.
Dar majoritatea producătorilor de automobile merg în direcția asta, așa că am putea trăi cu asta.”
 

Sânziana Negru și Sorina Brumariu în Peugeot 408 

 
”Peugeot 408 este o mașină misterioasă, pentru că nu știi exact ce este: ba un SUV, ba un coupe, ba o berlină. De fapt, este din toate 3 câte puțin.
Dar arată foarte bine, mai ales pe culoarea asta, iar interiorul este, fără îndoială, demn de o navă amiral. Totodată, este ușor de condus și foarte confortabilă la drum lung.”

Înapoi la Tiriac Collection, să numărăm punctele!


 

Ioana Grama și Krista Baias câștigă trofeul Aventour 2023 

Lupta a fost destul de strânsă, dar cele mai multe albinuțe au fost în cutia neagră a echipei formate din Ioana Grama și Krista Baias. 

 

Aventour 2023 se încheie aici! Ne vedem în 2024, în alte locuri și cu alte provocări. 

 

 

 

Iată și filmul ultimei zile:

 

 
 
 
Aventour la feminin by Textar poate urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket.
Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

3-6 mai

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
 
 
 
Follow:
 
#Aventour 
  
   

 

  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod