români dispăruţi

Atentat la Nisa: Anunţ important de la MAE despre românii daţi dispăruţi

Românii care au fost daţi dispăruţi, luni, pe SOS Nice, nu se aflau în zona respectivă la momentul atacului, potrivit MAE.
MAE precizează că, în urma demersurilor făcute de Ambasada de la Paris, rezultă că cei doi cetăţeni români, despre care s-a vehiculat că au dispărut după atentatul de la Nisa, nu se aflau în zona respectivă la momentul producerii atacului şi nu figurează în evidenţa autorităţilor franceze.

MAE precizează marţi, printr-un comunicat de presă citat de Mediafax, că informaţiile vehiculate luni pe mediile de socializare privind dispariţia a doi cetăţeni români în urma atacului de la Nisa nu se confirmă.

"În urma demersurilor efectuate de reprezentanţii Ambasadei României la Paris rezultă că cei doi cetăţeni români nu se aflau în zona respectivă la momentul producerii atacului şi nu figurează în evidenţele autorităţilor franceze printre victimele atentatului"
, informează MAE.

De asemenea, referitor la semnalarea unui alt caz, marţi, privind un alt cetăţean român dispărut, ministerul menţionează că se fac verificări, însă până în prezent nu au fost înregistrate solicitări cu privirea la situaţia sa în urma atacului de la Nisa.

Luni, pe pagina de Facebook "SOS Nice", a apărut un anunţ prin care se cereau informaţii legate de doi cetăţeni români care ar fi dispărut după atacul de la Nisa, Alexandru Goldan, născut în 10 noiembrie 1989, şi prietena sa, Elena, născută în iulie 1985.

Marţi, pe aceeaşi pagină de Facebook, a apărut un alt apel privind posibila dispariţie a unui alt român, Ştefan Valentin Barbu, în vârstă de 40 de ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod