Atentat la Nisa: Încă un român e dat dispărut

de Daniel Dumitrescu, 19 Iulie 2016
atentat

Un român în vârstă de 40 de ani este dat dispărut şi este căutat de apropiaţi în urma atacului de joi de la Nisa, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook "SOS Nice", el fiind a patra persoană de cetăţenie română dispărută în acest moment.
Anunţul a fost postat în cursul nopţii de luni spre marţi pe pagina de Facebook SOS Nice, iar potrivit acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe nume Barbu Ştefan Valentin, este dat dispărut, fiind căutat la acest moment, informează Ziare.com.

Este a patra persoană dată dispărută în acest moment, după ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost căutată o familie, soţ, soţie şi copil minor. Femeia şi copilul au fost găsiţi în spitale din Nisa, însă bărbatul - Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, este în continuare căutat.

Luni, pe aceeaşi pagină de Facebook au apărut informaţii despre un alt cuplu dat dispărut.
Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani - Alexandru Goldan - şi prietena sa, Elena, în vârstă de 31 de ani.

În cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate, notează Ziare.com.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urmă atentatului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod