Arnold Swarzenegger vrea să fie președintele SUA

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, se declară pregătit să candideze la președinția SUA.
Arnold Schwarzenegger se arată foarte încrezător și declară că ar intra în cursa pentru funcția de președinte al SUA dacă ar fi eligibil. De asemenea, el a declarat: „Văd atât de clar cum aș putea câștiga”.
 

Fostul guvernator al Californiei a făcut aceste afirmații în fața lui Chris Wallace, într-un episod recent al seriei de interviuri "Who's Talking?" de la Max și CNN. 
 

 
Arnold Schwarzenegger ar candida la președinția SUA 

 

Simbolul filmelor de acțiune, dintre care cel mai cunoscut este “Terminator”, Arnold Schwarzenegger nu este un novice în politică, el  fiind al 38-lea guvernator al Californiei din 2003 până în 2011.
 
"Constituția spune că președintele trebuie să fie cetățean american nativ.
Dacă nu ar fi fost asta, ai fi candidat la președinție?" l-a întrebă Wallace pe actor, potrivit Variety.
"Ei bine, da, desigur. Adică, cine este acolo? Nu există într-adevăr o persoană care să-i poată aduce pe toți împreună. Cine este astăzi aici de oamenii spun ok, nu e prea bătrân sau nu e prea cutare sau cutare, sau asta pentru că acum este o întrebare împotriva cui votezi, atunci cu cine votezi?", a răspuns Schwarzenegger
"Deci, spui că ai candida la președinție în 2024?", a mai insistat Wallace.
"Absolut.
Văd atât de clar cum aș putea câștiga acele alegeri ", a răspuns Schwarzenegger. 
 

 
Arnold Schwarzenegger: "Totul este realizabil" 

 

"Vreau să spun, este o situație similară cu cea în care am candidat eu în California. Și când a fost, știți, candidatura pentru guvernator, a fost clar că oamenii caută ceva nou, nu o aripă dreaptă sau stângă, ci pe cineva care poate aduce națiunea împreună și nu vede cealaltă parte ca inamic... Sunt atât de multe lucruri care trebuie făcute.
Și se pot face. Și ceea ce face această dorință atât de minunată este faptul că este realizabilă. Totul este realizabil, sau cel puțin sunt doar oameni care se unesc și spun da, putem să o facem”, a mai precizat Arnold Schwarzenegger.

Având în vedere că Ronald Regan a fost cel de-al 40-lea președinte al Statelor Unite, din 1981 până în 1989, nu este ceva  ieșit din comun ca un actor de la Hollywood să devină președintele SUA.
19 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod