Anul 2014 in siguranta

Intotdeauna luna decembrie este luna cea mai aglomerata din an. Multe proiecte, multe rapoarte, bilanturi si, printre toate acestea, sesiuni de cumparaturi. In comparatie cu sfarsitul anului, inceputul noului an apare ca neasteptat de linistit.

Pentru ca ianuarie sa ramana astfel, dar si pentru ca decembrie 2013 sa fie o luna cu o grija in minus, Compania Nationala de Securitate NEI Guard a pregatit pentru toti iubitorii de cadouri (si de siguranta) o noua promotie!

Pana la 31 decembrie 2013, oricine alege serviciile de monitorizare si interventie rapida de la Nei Guard pentru 12 luni, primeste prima luna cadou! Pachetul include un comunicator GPRS in custodie, protectie 24/24 si conectare in maxim 48 de ore. In plus, locuinta sa va fi ferita de colindatori nepoftiti, pentru ca planurile pentru noul an sa poata fi facute in liniste si siguranta.

Serviciile de monitorizare si interventie rapida constau in supravegherea permanenta a obiectivelor, prin intermediul sistemelor tehnice antiefractie si antiincendiu, precum si in prezenta in zone-cheie a patrulelor mobile, aflate in contact permanent cu centrul de comanda.

Pentru ca iti dorim o iarna frumoasa, cu sarbatori linistite si pline de surprize placute, spunem doar atat: ,,Te abonezi in 2013, platesti in 2014”!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod