succes

5 femei care au refuzat să-şi accepte soarta şi au reuşit în viaţă

Femeia care şi-a luat 9 slujbe ca să poată avea îngriji bătrâni


Sarah Moore a decis să renunţe la viaţa de oraş şi să se mute pe o insulă mică din Scoţia, locuită preponderent de vârstnici care nu pot face treburi grele. Sarah a venit acolo şi a început să-i ajute pe toţi, ocupându-se de tot, chiar şi de treburile cele mai grele. Ea îngrijeşte bătrâni, e controlor de trafic aerian, pompier, cioban şi administrator al consiliului local. Face şi munca poştaşului, e şofer de maşină pe traseul spre aeroportul local, foloseşte excavatorul la ferme şi se ocupă de farul insulei.
Sarah nu regretă decizia de a părăsi oraşul şi renunţarea la stilul de viaţă pe care îl avea înainte pentru că şi-a făcut noi prieteni şi nu se mai simte singură. Localnicii o iubesc şi o admiră pentru bunătatea sa.
În ciuda muncii grele pe care o face zi de zi şi a lipsei de distracţie, ea pare cel mai mai fericit om din lume doar pentru că le poate fi de ajutor altora.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod