Sunt singura, dar ma tratez

Suntem in plin sezon estival si tu esti singura, poate si dezamagita? Umple-ti vacanta cu buna-dispozitie, romantism si distractie urmand 10 sfaturi ce te vor...
Suntem in plin sezon estival si tu esti singura, poate si dezamagita? Umple-ti vacanta cu buna-dispozitie, romantism si distractie urmand 10 sfaturi ce te vor ajuta in cautarea barbatului visat.

1 Sfatuieste-ti toti prietenii ca la urmatoarea petrecere fiecare persoana sa aduca la eveniment pe cate cineva nou. Daca nu iti va fi scris in stele sa intalnesti pe cineva deosebit, cel putin iti largesti cercul de cunostinte.

2 In loc sa te ingrijorezi si sa te framanti ca nu nu are cine sa te insoteasca la un eveniment social sau macar la o cafea, mergi singura. Cei din jur te vor admira pentru curajul tau si pentru spiritul independent. Astfel vei avea ocazia sa-ti faci noi cunostinte.

3 Stii expresia "Iti vei intalni alesul cand te astepti cel mai putin"? Ei bine, functioneaza. Asa ca daca tot esti singura, incearca sa faci cat mai multe lucruri care iti fac placere si pe care nu ai avea timp sa le faci cu un iubit "la usa". Aminteste-ti de libertatile de care erai privata cand formai un cuplu...

4 Aminteste-ti permanent ca daca tu te iubesti pe sine, si ceilalti o vor face in mod inevitabil. Fa o lista cu lucrurile care nu iti plac le tine si incearca sa le remediezi (ce se poate remedia, desigur). Urmeaza tratamente cosmetice si rasfata-te cum vrei. Cand arati bine te simti bine si viceversa.

5 Oricate luni de solitudine ai acumulat, cel mai important lucru este sa nu disperi (fara suparare), pentru ca acest lucru va fi evident. Spune-ti in fiecare zi in oglinda cat de frumoasa esti, iar daca te bantuie amintiri cu fostele iubiri, aminteste-ti defectele lor.

6 Ar cam fi cazul sa intri pe internet, de ce nu pe chat. Acolo ai ocazia sa descoperi cati pervesti exista pe lumea asta (unul dintre ei poate fi brunetul frumos pe care il filai) dar exista si sansa sa cunosti pe cineva interesant. Exista cazuri reale de cupluri fericite formate pe chat. De ce? Pentru ca mai intai cunosti modul de gandire al unui om, iar daca iti convine il intalnesti.

7 O noua prietena de acelasi sex este intotdeauna un punct castigat pentru ca puteti merge la cumparaturi, la film, in discoteci si asa mai departe. Asa ca incepe o activitate noua si interesanta (poate niste cursuri) si vezi ce se intampla...

8 Viziteaza-ti parintii macar o data pe luna. Dar nu pentru a auzi cicaleala "Cand facem nunta?" ci pentru a-ti readuce adolescenta in sufletul tau. Stai in camera, fa prajituri impreuna cu mama ta si viseaza... Optimismul castigat prin aceste experiente este nepretuit.

9 Fixeaza-ti scopuri si incearca sa le vizualizezi. Canalizeaza-ti toata energia ta pentru a le duce la capat. Satisfactia de a fi invingatoare este orgasmica!

20 Cumpara-ti un animal de casa, ce iti place: catelus, pisica, papagal, orice iti alina sufletul. Aceasta "achizitie" iti va aminti ce inseamna sa iubesti si sa fii iubita, fara sa ai parte de gelozie si infidelitate.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kitty26 pe 24 Mar 2008, 20:02
    OARE?

    Eu le-am facut toate astea pana acum.......de luni de zile......si nimic.Nu mai pot sa stau singura.Ma deprima deja.Desii sunt tanara,frumoasa,desteapta....etc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod