Redermic, crema care lupta cu ridurile

Redermic de la La Roche Posay corecteaza ridurile profunde prin filling dermatologic.
Imbatranirea poate fi considerata ca un "traumatism" pe termen lung al tesuturilor cutanate. Pe masura inaintarii in varsta si a expunerii zilnice la razele UV, pielea nu mai mentine un nivel de hidratare suficient. Aceasta se usuca si la suprafata ei se formeaza riduri. In acelasi timp, fibrele de sustinere ale dermului se degradeaz . Pielea se lasa si ridurile se accentueaza .

Madecasozid este un ingredient activ cu efect de reparare cutanata, ultima descoperire dintr-o familie de molecule recunoscute pentru eficacitatea lor si utilizate in mod frecvent in medicamentele pentru cicatrizare.
Pentru dezvoltarea formulei, laboratoarele La Roche-Posay au selectionat molecula Madecasozid pentru proprietatile sale in sinteza fibrelor dermice cu rol de umplere.

Formula a fost conceputa in jurul a 3 molecule recunoscute de dermatologi pentru eficacitatea lor in remedierea efectelor imbatranirii cutanate.
Redermic actioneaza astfel atat asupra ridurilor superficiale, cat si asupra ridurilor profunde prin: intarirea sustinerii cutanate cu vitamina C pura (ingredient active anti-imbatranire cu efect antioxidant); corectarea ridurilor, chiar si a celor profunde cu ajutorul Madecasozid pur in concentratie de 95% (molecula recunoscuta pentru efectele sale cicatrizante, pentru a intensifica sinteza fibrelor dermice cu rol de umplere) si intinderea imediata a ridurilor fine de la suprafata pielii cu acid hialuronic (pentru fixarea apei in epiderm).

Rezultate clinice: semnele imbatranirii cutanate sunt corectate.
Eficacitatea a fost masurata clinic, utilizand mai multi parametri ai imbatranirii cutanate.

Redermic pentru piele normala si mixta (tub 40 ml)
Pret recomandat: 82 RON

Redermic pentru piele uscata (tub 40 ml)
Pret recomandat: 82 RON

Redermic pentru ochi sensibili (tub 15 ml)
Pret recomandat: 75 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod