Premieră națională la Galați, pe piața oftalmologică

Peste 60% din populația României are probleme cu vederea. Iar acest lucru se reflectă și în piața oftalmologică în plină dezvoltare. Magazinele de optică au depășit anul trecut pragul de 1 miliard de lei, potrivit datelor oferite de compania de cercetare de piaţă Euromonitor.  Astfel, România intră pe lista marilor retaileri ai lumii. În acest context, se deschide, la Galați, al doilea magazin Kodak Lens din S-E Europei și primul din România. Este vorba de o investiție privată, de peste 150 de mii de euro, a unui antreprenor local, Dan Cristache, tehnician optometrist la bază.

Magazinul Kodak Lens Opticas din Galați s-a dezvoltat pe modelul de afaceri a unei francize și va oferi, la fel ca peste tot în lume, consultații personalizate, aparatură modernă, determinări de dioptrii și consiliere în vederea achiziționării de ochelari de vedere, de soare și a lentilelor de contact.
Mai mult de jumătate din populația României, ce are probleme de vedere, se poate trata cu ochelari sau lentile de contact, arată un studiu realizat în 2015, de Institutul Național de Oftalmologie.

Indiferent de vârstă, gălățenii vor avea acces la diverse game de lentile, care au la bază tehnologiile de vârf dezvoltate de Kodak Lens. La cel mai înalt nivel mondial de calitate, acestea sunt ideale pentru citit, ecrane digitale, distanță, soare, de iarnă, de vară, cu strat antireflex, cu lentile polarizante, cu lentile heliomate Transitions.  Prețul unui pachet, ce conține rama, o pereche de lentile cu tratament antireflex și montaj începe de la 159 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod