Migdale și caju pentru o piele de invidiat

Migdalele conțin din plin vitamina E, folosită pentru vindecarea rănilor și reducerea cicatricilor. In plus, vitamina E – prietena femeilor – încetinește procesul de îmbătrânire. Migdalele mai conțin și alte minerale esențiale cum ar fi magneziu, calciu și vitamina D, contribuind la un metabolism eficient, la creșterea imunității, și la frumusețea pielii. Pentru toate acestea nu ai nevoie decât de 30g migdale zilnic.

Migdalele dulci – care în forma crudă își păstrează toți nutrienții și toate vitaminele – te fac să strălucești, pielea ta arătând mai tânără și strălucitoare ca niciodată.

Podoaba ta capilară și unghiile se vor bucura și ele de efectele pozitive ale fibrelor, proteinelor și acizilor Omega-3!

Completează-ți sau alternează dieta și cu Caju – care asigură un nivel optim de fibre necesare sistemului digestiv, ceea ce duce la o imunitate crescută. Un component esențial, cuprul, asigură melanină, un pigment care dă culoarea părului și pielii. Vrei să scapi de durerile de cap sau menstruale? Ai nevoie de magneziu – iar un ‚pumn’ de caju furnizează 25% din necesarul tău zilnic! Atât migdalele, cât și ‚nucile’ caju (acestea făcând parte, de fapt, din categoria semințelor) pot fi consumate în orice moment al zilei, oriunde te-ai afla – așa că asigură-le un loc în poșeta ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod