Antinevralgic® – design nou de ambalaje, aceeaşi eficienţă terapeutică

Începând cu luna septembrie, analgezicele marca Antinevralgic®, respectiv Antinevralgic® P şi Antinevralgic® Forte, sunt disponibile în farmacii cu un nou design de ambalaje.
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, durerile de cap afectează, în fiecare zi, 1 din 20 de adulţi, iar 1 din 7 persoane suferă de migrene, dureri de cap primare, neasociate cu alte patologii.

„În ultimii ani, am investit constant pentru a păstra Antinevralgic®, un brand 100% românesc, în pas cu consumatorii. Propunerea unui nou design fresh și modern este un pas firesc înainte, prin care ne propunem să aducem produsul Antinevralgic® și în atenția publicului tânăr, activ, dinamic, a cărui activitate de zi cu zi poate fi, de asemenea, afectată de durerile de cap”, a explicat Iulia Roşian, Director Consumer HealthCare Sanofi România.


Antinevralgic® este analgezicul preferat al românilor dacă vorbim de medicamente de combatere a durerii în forme solide, disponibile fără prescripţie medicală2, fiind, totodată, una dintre mărcile cu cea mai mare notorietate de pe piaţă, care și-a respectat constant valorile de brand: eficienţă, siguranţă, calitate, autenticitate şi accesibilitate. Produsul este fabricat în unitatea de producţie Zentiva din Bucureşti.

“Este important ca pacienții să afle că, de acum înainte, vor găsi Antinevralgic® în farmacii, într-un ambalaj diferit.
Identitatea grafică a noului design Antinevralgic a fost creată de o agenţie specializată din Franţa şi, conform primelor opinii, percepţia pacienţilor este una pozitivă. Avem în plan să comunicăm pacienților despre noul design de ambalaje și printr-o campanie de promovare susţinută, prin spoturi TV, dar şi direct în farmacii, prin merchandising şi materiale la punctele de vânzare”, a completat Iulia Roşian.

Studiile recente de piaţă arată că, în 31% din situaţiile dureroase tratate, românii merg în farmacie pentru a-şi lua analgezicul, modul de prezentare în punctele de vânzare fiind foarte important.
Aceleași studii arată că, în 58% din cazuri, consumatorii  folosesc ce au acasă, iar în 8% din situaţii apelează la alte soluţii decât medicamentele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod