Albirea dentara Bio - o alternativa sanatoasa pentru un zambet stralucitor

Societatea actuala evolueaza odata cu descoperirile tehnologice, fortandu-ne sa ne adaptam in permanenta schimbarilor. Canoanele estetice devin adevarate rigori, printre acestea numarandu-se si zambetul stralucitor, de un alb imaculat.

Paradoxal, desi avansam tehnologic, ne dorim din ce in ce mai mult  o viata sanatoasa, bazata pe produse si pe servicii bio.

Iata cum poti avea un zambet minunat, aplicand tratamente organice:

Sucul de lamaie - ajuta vizibil la albirea dintilor patati si ingalbeniti. Mai mult, acest produs constribuie la eliminarea stratului de tartru, combate respiratia neplacut mirositoare  si intareste gingiile, prin activarea vitaminei C pe care o contine.

Spalati dintii cu suc proaspat de lamaie si apoi clatiti bine. Puteti efectua aceasta procedura doar de doua ori/saptamana, pentru ca aciditatea ridicata din suc sa nu va afecteze smaltul dintilor.

Bicarbonatul de sodiu - este o solutia clasica si adesea folosita pentru curatarea in profunzime a danturii. Contine particule fine, prin care se reda rapid albul natural al dintilor. Puteti apela zilnic la spalarea dintilor cu bicarbonat de sodiu, fara pasta, pentru a nu expune dantura la o actiune abraziva.

Pasta de dinti facuta in casa - Daca doriti o curatare organica a dintilor, va recomandam sa preparati acasa o pasta de dinti BIO, din urmatoarele ingrediente naturale: argila verde sau bicarbonatul de sodiu, umezite cu cateva picaturi de ulei esential de lamaie sau mandarine Ulterior, dintii se vor clati cu o infuzie de menta.


Tratamentul BIO de albire prin LED+Esthetic - Cosmetizarea dintilor prin tratamentele de albire bazate pe inovatie tehnologica se realizeaza organic, rapid, sigur si fara durere. Prin actiunea diodelor emitatoare de lumina de la aparatul LED+Esthetic, agentii pe baza de fluor si bicarbonat de sodiu sunt activati de catre sursa de lumina, avand un efect instant de albire. Procedura dureaza doar 60 minute, este confortabila si la un pret avantajos, iar rezultatul dureaza intre 6-9 luni (daca se consuma constant bauturi colorate sau se fumeaza excesiv) si 12-18 luni de la tratament (in cazul unui regim alimentar sanatos si o igiena dentara riguroasa).  Tratamentul de albire dentara BIO pe baza de LED este disponibil in centrele Nomasvello.
Produsele profesionale  au un efect protector pentru dinti, datorita continutului perfect dozat de saruri de fluor, care ajuta  la albirea si la remineralizarea structurilor dentare.  Pune-ti in valoare frumusetea  naturala si bucura-te de beneficiile descoperirilor tehnologice

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod