Activități de vacanță recomandate de specialiștii în educație

În curând, elevii vor intra în vacanța de iarnă și se vor putea bucura de hobby-urile lor de top. Pentru a îmbina educația și distracția, specialiștii Intuitext recomandă câteva activități prin care copiii să descopere lucruri noi în cele mai amuzante și plăcute moduri.

În intervalul 24 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017 elevii se vor bucura de vacanța de iarnă, timp în care vor putea practica hobby-urile lor de top. Pentru a îmbina educația și distracția, specialiștii Intuitext recomandă câteva activități specifice acestei perioade, prin care copiii să descopere lucruri noi în cele mai amuzante și plăcute moduri.

1.

La joacă în zăpadă - Atunci când vremea permite, activitățile de iarnă pot fi numeroase și extrem de distractive. În oraș sau la munte, copiii ar trebui să petreacă timp în aer liber, jucându-se cu zăpadă, mergând la patinoar, la schi sau la săniuș. În plus, construind oameni de zăpadă sau iglu-uri în miniatură, copiii își dezvoltă imaginația și învață tehnici esențiale de realizare a unei case din blocuri de gheață.

2. Pregătiri culinare de Crăciun - Una dintre activitățile care apropie copiii de părinții lor, indiferent de vârstă, este prepararea diverselor bunătăți de Crăciun.

Deși pregătirea bucatelor va dura puțin mai mult, copiii vor avea ocazia să învețe să facă un aluat corect, să descopere de ce se „taie“ maioneza, cum „stingem“ bicarbonatul de sodiu în oțet sau zeamă de lămâie sau ce efecte magice are drojdia asupra unui aluat bine făcut.

3. Decorațiuni de Crăciun - Când le permitem copiilor să creeze, rezultatul poate fi unul spectaculos. Specialiștii Intuitext în educație le recomandă părinților să le ofere copiilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a realiza singuri decorațiuni speciale pentru Sărbătorile de iarnă.

Ghirlande, îngerași, globuri din hârtie creponată – toate își vor găsi locul în casă și vor spori atmosfera magică de Crăciun.

4. Jocuri educaționale online - Oricât de plăcute ar fi activitățile practice, noile generații de copii digitali iubesc tehnologia și toate noutățile pe care gadget-urile smart le aduc în viața lor. Specialiștii Intuitext în educație îi sfătuiesc pe părinți să facă din tehnologie un aliat și să le strecoare în darul de Crăciun produse educaționale care să-i ajute pe copii să învețe cu adevărat cu plăcere.

Fie că vorbim de platforme online destinate copiilor din clasele primare, fie de platforme pentru elevii de gimnaziu, specialiștii Intuitext au creat cele mai ingenioase și eficiente moduri de a transforma educația într-o activitate agreabilă pentru copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod