WINTER IS HERE; adidas Running anunță lansarea ediţiei limitate ULTRABOOST în colaborare cu GAME OF THRONES®

• adidas Running anunță colaborarea cu legendarul serial de televiziune Game of Thrones, aflat deja la sezonul opt, ultimul din serie; • Ediția limitată conține șase modele Ultraboost, inspirate de familiile de nobili și facțiunile războinice ale celor Șapte Regate, dar și ale celor de peste Zid; • Designul special și atenția la detalii sunt alăturate culorilor si motto-urilor specifice caselor de nobili;

Astăzi, dupa o lungă așteptare, adidas Running anunță mult anticipatul proiect dezvoltat în colaborare cu legendara serie Game of Thrones, o producție HBO.

Încă de la lansarea primului episod în 2011, Game of Thrones a creat o serie de valuri și discuții în peisajul divertismentului/media, depășind cu mult granițele continentului Westeros și ancorându-se puternic în cultura pop actuală.

Acum, înaintea premierei ultimului sezon, adidas a reinterpretat renumitele dinastii și personaje din lumea Westeros sub forma unor pantofi pentru alergare. Colaborarea constă în șase modele Ultraboost ediție limitată, fiecare fiind atent proiectat pentru a reprezenta caracteristicile, cromatica și detaliile eroilor, dar și personajelor negative la care fac referire.

Designul modelelor conține referințe din lumea Westeros a faimosului serial. Sigiliul fiecărei facțiuni este poziționat pe limba pantofului, în timp ce motto-ul este amplasat în zona călcâiului. Motivele caselor din Game of Thrones se reunesc pentru a crea culori îndrăznețe și distinctive. Modelul adidas x Game of Thrones Ultraboost îmbină tehnologia de înaltă performanță cu o cultură vizuală frapantă.
Fiecare model din colecție dispune de revoluționara talpă BOOST pentru un retur nelimitat de energie, iar căptușeala superioară Primeknit combină confortul cu performanța. Pantofii includ conturul iconic în zona călcâiului precum și o varietate de materiale extravagante.
Alberto Uncini Manganelli, General Manager adidas Running, afirmă: “Colaborările cu francize precum Game of Thrones fac parte din ADN-ul nostru. Atunci când brand-urile sau serialele de televiziune ies din sfera lor principală și devin un trend în cultura populară, noi vedem inspirația. Acest proiect este încă un exemplu care completează strategia noastră de brand prin care tratăm cele mai emblematice modele ca o pânză pe care începem o nouă poveste.”

Jeff Peters, Vice President of Licensing and Retail HBO, declară: “Colecția adidas Ultraboost x Game of Thrones reprezintă fuziunea a două brand-uri puternice, într-o formă care va fi sigur apreciată deopotrivă de atleți, pasionați de sneakers, fashionistas și fani Game of Thrones. Pe toată durata seriei de televiziune, entuziaștii Game of Thrones și-au arătat aprecierea pentru produse inovatoare și  de calitate, ceea ce creează noi oportunități de a interacționa cu serialul lor preferat. Suntem foarte încântați să anunțăm lansarea colectiei adidas Ultraboost, acum, înaintea sezonului final, pentru a sărbători împreună cu ei!”
Ediția limitată adidas Ultraboost x Game of Thrones va fi disponibilă exclusiv pe adidas.com și într-un număr limitat în cadrul magazinului Tike Romania, începând cu 22 martie 2019.

Pentru informații suplimentare, vizitați adidas.com/ultraboost. Urmăriţi conversaţia @adidasRunning pe Instagram.




HBO Licensing & Retail, divizie a Home Box Office, Inc, realizează parteneriate cu cei mai buni producători sub licenţă din lume pentru a oferi audienței globale HBO noi modalități de a interacționa cu serialele preferate. Divizia are în vedere programe HBO reprezentative și premiate precum Game of Thrones, VEEP, Sex and the City, Silicon Valley, Insecure, The Sopranos, Big Little Lies, True Blood și multe altele, pentru a crea produse sub licență, activări și experiențe transpuse în viața reală. HBO Licensing & Retail lucrează cu o serie variată de categorii de produse precum haine, produse de colecție, jocuri digitale, produse cosmetice și din domeniul modei, accesorii de lux și multe altele. Produsele sub marca HBO pot fi achiziționate în magazinele specializate din toată lumea, online în SUA pe site-ul store.hbo.com și la hub-ul de retail HBO, magazinul HBO, aflat în New York, la intersecţia 42 și 6 Avenue.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod