Vedetele noii colecții - Botta - pantofii cu imprimeuri florale și animal - print

Botta lansează noua colecție pentru sezonul rece – în culori calde, în ton cu romantismul toamnei și în culori reci, asemenea nuanțelor cool ale iernii.  Classy sau sofisticați, din piele naturală din cea mai bună calitate, prevăzuți cu memory-foam (buretele cu memorie, inovație americană, care conferă confort maxim timp îndelungat), pantofii Botta te ajută să te remarci în orice moment al zilei. Pentru femeia unică din tine, Botta pune la dispoziția clientelor serviciul de personalizare a încălțămintei.

 

Cu fiecare colecție caut să surprind în cel mai plăcut mod cu putință atît iubitoarele de încălțăminte sport și casual, cît și pe cele care doresc să fie chic și elegante. Am un cult pentru detaliu, mizez pe rafinament și confort deopotrivă, optez doar pentru pielea naturală de calitate premium, combinand texturi și culori în cele mai surprizatoare moduri.”, declară Viorica Bota, creatoarea casei.  

La prețuri imbatabile, modelele Botta se detașează în topul preferințelor mai multor vedete precum, Paula Chirilă, Sonia Trifan, Cristina Șoloc, Monica Davidescu, Catinca Roman, fetele de la Bambi, al femeii active, care dorește să rămană mereu feminină.
Descoperă aici culorile și texturile Botta. Showroom-ul Botta te așteaptă într-o atmosferă îmbietoare, în minunata lume a modelelor Botta. Situat în centrul capitalei (Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 13 - 15).

Un loc primitor, colorat & stylish, unde vei găsi sute de culori și modele de piele, zeci de modele de pantofi și alte zeci de sandale, balerini, pantofi sport și genți. Alege și probează înainte de a face comanda. Grație asistenței profesioniste, poți opta pentru combinarea culorilor, a calapoadelor și a tocurilor, personalizindu-ți astfel încălțămintea.

In plus, orice comandă făcută la showroom beneficiază de discount-uri de la 10 la 20 la sută (de la 50 la 70 lei) pentru fiecare pereche comandată. Detalii si comenzi: 0757.012.544 / office@botta.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod