Stefanel lansează colecția de toamnă/iarnă 2017 mizând pe tricotaje cu modele inovatoare

Stefanel, primul mare brand de modă care a intrat pe piața din România, lansează colecția de toamnă/iarnă 2017, o continuare firească a actualei colecții, al cărei laitmotiv este un look fresh, coerent și armonios.

Cele mai importante aspecte ale noii colecții sunt simplitatea, lucrătura manuală, calitatea materialelor, atenția la detalii și finisajele. Toate acestea redau perfect look-ul ideal al unei femei fresh, elegante și sigure pe ea, al cărei stil contemporan este modul de a-și exprima propria personalitate șic.

Hainele tricotate delicat sunt impresionante, fiind piesa de rezistență a colecției de toamnă/iarnă și îmbogățite cu cusături inovatoare, realizate printr-o tehnică sofisticată. Accentul cade pe materiale, pe firele de calitate și pe detaliile prețioase și unice.



În centrul colecției se află și piese iconice, ca Jacquard-ul, care, de data aceasta, este reinterpretat cu forme geometrice și florale, cașmirul fiind materialul folosit pentru aplicarea modelelor speciale, accentuat prin detalii unice cum sunt volănașele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod