Star Wars vine la Reserved

Reserved sărbătorește premiera celui mai nou film din legendara serie științifico-fantastică, „Rogue One: O poveste Star Wars”, care va avea loc în luna decembrie. Pentru a onora acest eveniment, Reserved a pregătit pentru această iarnă o linie vestimentară dedicată, precum și accesorii și gadget-uri cu personajele din celebra peliculă.
Tricouri mulate pe corp cu logo-ul Star Wars, genți de cumpărături cu imprimeuri cu Darth Vader, carcase de telefon și chiar colanți cu binecunoscutele motive din film sunt doar câteva dintre ideile care să-i inspire pe fanii culturii pop.

Conform tendințelor actuale, design-ul gadget-urilor și hainele inspirate de elemente spațiale reflectă perfect stilul street wear. Piesele din această linie sunt minimaliste, caracterizate de un stil simplu, monocrom alb-negru. Designerii Reserved au încorporat motivele Star Wars urmând modelul benzilor desenate, imprimându-le pe pantaloni de trening și cămăși.

Multiplicarea obiectelor decorative de mici dimensiuni conferă un efect unic, făcând referire în mod discret la motivele celebrului film.
În plus, linia Star Wars este constituită și din articole unisex, precum șepci de baseball și insigne. Colecția este disponibilă atât în magazinele Reserved, cât și în shop-ul online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod