Noua colectie de bijuterii Alexandra Nacu

Noua colectie semnata Alexandra Nacu aduce in prim-plan procedee simple, care  genereaza rafinament si energie pozitiva. Bijuteriile acestei primaveri te lasa sa descoperi libertatea de miscare si sunt accesibile oricui, mai ales celor care iubesc perlele sau pietrele semipretioase.

Noua colecție Spring cuprinde o bratara, inele, cercei, brosa si coliere,  toate realizate din argint și argint placat cu aur.  Voi spune ca sunt inspirate din structuri geometrice, pe care le-am reinterpretat într-o abordare ludică, imaginativă.
Unghiurile usor ascutite și inflexibilitatea figurilor de bază au fost imblanzite de perlele de cultura de diferite dimensiuni, sugerand ideea de libertate, de miscare si expresie.  Lucrez la aceasta colectie de anul trecut, de cand am desenat pe hartie un anumit model de bratara care-mi doream sa se concretizeze. Mi-am dat seama ca ar arata extraordinar lucrata in argint, iar de aici s-au nascut si celelalte piese. Toate  merg in aceeasi linie creativa, a figurilor geometrice reinterpretate in maniea proprie, cu o nota jucausa
”, spune Alexandra Nacu.

Perlele ii dau intotdeauna idei si iubeste bijuteria minimalista.
Nu poate renunta la ele atunci cand vine vorba de o noua colectie. Brandul Alexandra Nacu promoveaza simplitatea, geometria si austeritatea, prin taieturi curate si linii clare, ceea ce o reprezinta in totalitate.

Perlele sau pietrele semipretioase vin mereu ca o completare, pentru a concretiza bijuteria ca un tot unitar plin de rafinament cu tente minimaliste. De aici si frumusetea de a le combina pentru a obtine imbinarea perfecta pentru orice tinuta sau eveniment.

Ce are special pentru Alexandra Nacu aceasta colectie? “Incerc sa ma auto depasesc mereu si imi propun ca, mai presus de imagine, bijuteriile mele sa transmita energie pozitiva, sa poata fi daruite oricui si sa fie accesibile pentru toata lumea.
Acest lucru face ca fiecare colectie sa fie mai speciala decat cea anterioara.

Bijuteriile pot fi achizionate de pe site-ul alexandranacujewelry.com. Pret redus borsa - 100 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod