Moda vieneză pentru juniori vine la Lidl, cu noua colecție „See you in Vienna”

Din 16 noiembrie, Lidl te invită să intri în lumea celor mai noi tendințe de modă pentru juniori, cu noua colecție „See you in Vienna”. Cei mici vor putea adopta stilul rafinat și elegant regăsit pe străzile Vienei, cu piesele vestimentare din gamele lupilu și pepperts!.

Oferă stil și confort micuțului tău cu ținutele preferate din noua colecție „See you in Vienna” de la Lidl. Alege piesele speciale pentru juniori și veți fi pregătiți pentru a întâmpina anotimpul rece.

Domnișoarele și micii cavaleri pot opta pentru o pereche de jeans termo (34.99 de lei), ce au căptușeală interioară călduroasă din material moale și plăcut.

Alege oricare dintre modelele de jachetă fleece (29.99 de lei), adaugă o pereche de ghete (49.99 de lei) și ținuta este completă.

Perfectă pentru o plimbare în parc, rochița tricotată (29.99 de lei) este disponibilă în trei modele, pentru fetițe cu vârste între 1 și 6 ani. Optează pentru o pereche de leggings de iarnă (24.99 de lei/set) și oferă-i micuței un plus de confort.

În plus, cu setul de lenjerie de iarnă (24.99 de lei/set) din gama lupilu, cei mici sunt pregătiți chiar și pentru cele mai răcoroase seri de iarnă.


Pentru o ținută potrivită pentru școală, băieții pot alege unul dintre modelele de pulovere tricotate (44.99 de lei), alături de o pereche de pantaloni (34.99 de lei) din bumbac. Și domnișoarele pot găsi un model preferat de bluză cu mânecă lungă (17.99 de lei) în gama pepperts!, pe care o pot combina cu o pereche de jeans (39.99 de lei).

Din 16 noiembrie, bucură-te alături de micuțul tău de cele mai moderne și elegante articole vestimentare din colecția „See you in Vienna”!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod