Ghiozdan sau geanta?

E intrebarea pe care ne-o punem de multe ori, inainte de a iesi din casa. Ghiozdanul este comod, incapator, dar parca nu asa elegant precum o geanta. Pe de alta parte, geanta presupune o anume atentie, un anume stil de o purta si iti ingradeste din libertatea de miscare. In lupta ghiozdan vs geanta, in lumea vedetelor, primul pare sa castige teren. Xonia, Alina Eremia sau Raluka sunt adeptele stilului relaxat. Ele asorteaza intotdeauna la tinuta de zi sau de seara unul din ghiozdanele Wisdom. “Avem o gama variata de culori, de la negru intens la argintiu, realizată din piele lăcuită sau piele cu efect 3D, de înalta calitate.
Totodată, nici animal print-ul nu lipseşte din această colecţie, fiind reprezentat cu succes de un   piton   roşu, lăcuit. Ghiozdanele sunt prezentate pe două dimensiuni, classic size şi small size, tocmai pentru a completa cu succes orice ţinută, fie ea casual ori cocktail
”, spune Bianca Ciuvat, creatoarea colectiei Wisdom Backpack.

Pielea naturala sau ecologica? Intrebare grea. Mai ales in vremuri in care activismul este la moda. Cei mai multi designeri merg mai ales pe pielea ecologica.
Usor de manevrat, mai ieftina, aceasta inseamna cost mai redus la productie, adica preturi mai mici. Pe de alta parte, calitatea pielii naturale este greu de egalat, ghiozdanele realizate din acest material avand o durata mai mare de viata. “Pe blanchefashion.ro avem doar ghiozdane din piele naturala. Sunt mai rezistenta si de calitate net superioara celor din pielea ecologica. Pot rezista, daca sunt corect purtate, si cativa ani”, spune Bianca Ciuvat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod