Fashion Days: Trendurile anului 2017 în fashion


Sleeve Interest

Mânecile sunt fără îndoială un element esențial al acestei primăveri și al întregului an. Notele romantice sunt evidențiate de mânecile clopot și cele cardinal, iar cele masculine de forme puternice și drepte, așa cum putem observa în cazul unor designeri precum Saint Laurent și Jil Sander. Alături de aceștia, mai remarcăm accentul pe mâneci supradimensionate sau cu tăieturi asimetrice la mulți alți designeri, de la Elie Saab, Gucci, Dolce & Gabbana, Simone Rocha, Ann Demeulemeester, Ports 1961, Wunderkind, Ashley Williams, Au Jour Le Jour și până la Vera Wang, Chloe, Kenzo și Giambattista Valli.


Deconstructed

Chiar dacă nu este un trend proaspăt, fiind prezent și în colecțiile anului trecut, cu precădere pe podiumurile de modă din New York, Deconstructed rămâne unul dintre stilurile care caracterizează anul 2017, cu multe șanse să îl regăsim în propunerile designerilor și anul viitor.

De la Y/PROJECT, Off-White, Ann Demeulemeester, Esteban Cortazar, Self Portrait, David Koma, Marques' Almeida și până la brandul japonez Toga, de la Saint Laurent, Teatum Jones, MM6 by Maison Martin Margiela, Joseph, Versace, Hood by Air, Vera Wang, Monse, Ottolinger, Ricostru, Hussein Chalayan, Anne Sofie Madsen și până la Barbara Bui, creatorii de modă au îmbrățișat trendul.
Una dintre principalele caracteristici ale acestui stil vestimentar constă în re-structurarea fustelor și rochiilor în special, care lasă impresia dezmembrării la nivelul la cusăturilor și al tivului. Aparent nedefinite, aceste detalii adaugă versatilitate pieselor vestimentare, păstrând însă confortul  ținutelor reversibile.


Athleisure

De câteva sezoane, stilul athleisure este din ce în ce mai popular şi câştigă tot mai mult teren în colecţiile designerilor internaționali. Derivat puternic din cultura street și skate, Athleisure a luat o turnură puțin diferită față de anii trecuți, fiind definit ca un stil lejer, cu câteva piese vestimentare și elemente cheie. De la Alexander Wang, Versace, Preen, Rag & Bone, Lacoste și până la Maison Margiela, Courrèges, Fenty x Puma, Lemaire, Off-White, Barbara Bui, Mugler, Kenzo, Baja East, Dolce & Gabbana, DKNY sau Versus, marii designeri propun în creațiile lor interpretări creative ale stilului daywear cu elemente atletice.
Câteva dintre elementele vestimentare esențiale care fac din acest stil unul modern, relaxat, sporty chic sunt hanoracele supradimensionate, printurile grafice, detaliile cu fermoar, logourile, tricotajele sport, dungile îndrăznețe, rochiile color-block, tricourile și bustierele.

 


Indiferent de stilul în care se încadrează, pasionații de fashion își pot găsi hainele potrivite acestor tendințe în cele mai noi colecții din shop-ul Fashion Days, piese vestimentare de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la o multitudine de branduri. Alături de cele deja cunoscute, pentru sezonul primăvară – vară 2017, clienții își pot completa garderoba cu genți marca Pollini și JYDC London, piese vestimentare din denim de la Replay G-Star și încălțăminte de la Superga, Polo Ralph Lauren, Lauren, Cat, Rider, Ipanema, Melissa, Camper, Lacoste, Replay, G-Star, S'Oliver, Bugatti și Aldo. Tot de anul acesta, pasionații de shopping vor găsi pe Fashion Days piese de lenjerie intimă de la Ted Baker și Sloggi și îmbrăcăminte pentru copii de la Aygey și Frankie Morello.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod