Eveniment de moda 100% romanesc la Ambasada Romaniei de la Paris

Federatia Romana de Design a organizat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris un eveniment de moda suta la suta romanesc la Ambasada Romaniei, una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Paris. Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Elena Perseil, Cristian Samfira, Rhea Costa, Carmen Ormenisan, Cristallini, Ludmila Corlateanu si-au prezentat colectiile in fata unui public numeros printre care s-au numarat diplomati si ambasadori din toate tarile, jurnalisti si bloggeri straini, stilisti de toate nationalitatile.

Designerii romani au folosit modele internationale de la o prestigioasa agentie din Paris.

Catalin Botezatu a folosit machiaje 3D realizate de Mirela Vescan si coafuri supradimensionate care au necesitat 6 ore de munca din partea lui Florin Cova (echipa Lauren Tourette). Printre invitati s-a numarat si celebra romanca stabilita la Paris, Rodica Paleologu, care manechin senior care este are peste 60 de ani si a aparut la aceasta varsta in campanii precum Bulgari sau Louis Vuitton, dar si ambasadorul romaniei la Paris, Luca Niculescu. 

"Am muncit mult, a fost o adevarata desfasurare de forte, s-au adus lumini, scena din tara, am amenajat noi personal salile ambasadei cu decoratiuni realizate din fructe, flori si lumanari, am avut modele care fac campanii pentru toate casele mari de moda, foarte bine cotate pe piata internationala, s-a conceput special muzica, decor, lumini.

A fost un adevarat spectacol si ne-am bucurat sa avem in sala personalitati din lumea modei internationale, stilisti, jurnalisti, dar mai ales foarte multi diplomati care au venit sa ne felicite personal. E o multumire imensa pentru noi sa ne fie apreciata munca, sa fie apreciate creatiile romanesti, sa promovam Romania atat de frumos in cadrul unui eveniment de mare anvergura cum este Saptamana Modei la Paris", a declarat Catalin Botezatu.

Designerii romani au fost aplaudati indelung si felicitati pentru organizare, dar si pentru creatiile lor.

Seara s-a incheiat cu un cockteil in gradina ambasadei, dar promovarea creatiilor lor continua pana pe data de 2 octombrie la Salon Beautiful care are lor la vestitul Hotel Ritz Carlton din Place Vendome.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod