Colectia Empire A/W 12-13

Oxette ne dezvaluie mitul regal printr-o combinatie compusa din farmecul lipsit de griji al unei alte ere si designul pietrelor contemporane. Detaliile ultra fine si elementele chic feminine decoreaza atat tinutele speciale, cat sipe cele de zi cu zi intr-un joc misteriosplin de lumini.

Alege perlele Empire in mai multe straturi pentru un efect remarcabil ce se va potrivi perfect cuceasul paralelogram Marquise atat de feminin menit sa insoteasca aparitia unui regine Oxette contemporane.

In cea mai recenta versiune a popularei si atemporalei game "Fight" regasim fiefundite creative, fie combinatii unice de sidef in varianta circulara si pietre naturale.


Colectia Idylle Pave este ideala pentru un look extra sofisticat, perfect pentru covorul rosu, sau in versiuni micipentru tinutele zilnice, datorita pietrelor fatetate glam sia adorabilelor amulete din aur roz.

Colectia de ceasuri Oxette se impune prin stilul rotund urban chic decoratcu motive formate din mici cristale naturale pe cadran sau prin piese fashion cu cadrane si curele contemporane. Mai mult decat atat, piesele clasice si ceasurile ceramice fac din aceasta colectie impresionanta de ceasuri, una irezistibila!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod