Classic is Fantastic - Braiconf Toamnă-Iarnă 2017/2018

Brandul brăilean de cămășari cu o tradiție de 67 de ani propune pentru Toamna-Iarna 2017/2018 o colecție de cămăși în stil clasic, business, tradus prin țesături din bumbac de calitate superioară.
Liniile Royal și Gold sunt realizate din fire dublu răsucite. Cămașa de ceremonie Royal are o linie elaborată, cu o compoziție de mătase și bumbac.Finisajele cămășilor sunt prețioase: bentița subțire de câțiva mm. fixată la baza șteiului, efectul vintage al cusăturii punto sella și combinațiile de culori și desenele elaborate. Nuanțele colecției sunt bleu, roz, albastru singular, bleumarin, grena și roșu. 

Cămășile casual ale colecției sunt realizate din jaquard, tricot extrafin și dobby.
Cromatica este dominată de nuanțe subtile de verde, albastru, teracota, petrol, ocru, grena, kaki, în modele în carouri și printuri originale. Piesele au un croi lejer, iar designul se traduce prin detalii și elemente discrete – bride mici, aplicații (diferite garnituri), bentițe discrete. Printurile sunt colorate, un adevărat banchet vizual cu motive geometrice, vegetale și zoomorfe.

Campania de Toamnă-Iarnă Braiconf pentru colecția masculină a fost realizată de Ovidiu Buta. Fotograf: Oltin Dogaru.
Model: Arno Bier de Jong. Colecția poate fi achiziționată din magazinele din București (Calea Victoriei, cel din Galeria Grand Avenue a Hotelului Marriott Bucuresti, Park Lake și AFI Cotroceni), și din orașele Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Oradea și Timișoara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod