EVIAN îți face poftă de învățat!

“Back to school” este deviza Evian Emoji pentru luna septembrie, revenind printre cei mici cu un nou prieten gata să-i ajute la învățat. Etichetele sticlei Evian sunt acum noul teren de joacă al distractivelor personaje din filmul de animație Disney Emoji.
Sticla specială Evian de 0,33l, cu capac sport și etichetă amuzantă Disney Emoji este gândită să transforme experiența hidratării într-una distractivă și dezirabilă. Evian Emoji vine în ajutorul tuturor părinților deoarece știe cât de importantă este hidratarea pentru copii, dar și cât de greu este ca aceștia să bea apă suficient de des și mai ales în mod constant în timpul zilei.  De aceea, pentru ca procesul de învățare să fie eficient este nevoie de o hidratare corectă, iar ediția specială Evian Emoji este partenerul potrivit pentru o zi de școală sau de grădiniță. 
 
Special concepută pentru copii, sticla are cantitatea optimă pentru ca cei mici să poată bea singuri, este ușor de transportat, atât în mână, cât și în ghiozdan, iar capacul practic o face opțiunea ideală pentru ritmul alert al orelor de curs, pentru hidratare rapidă din recreație sau de la locul de joacă.
În plus, personajele animate Disney Emoji de pe ambalaj o transformă într-un partener activ pe pupitrul de la școală sau pe măsuța de la grădiniță.
 
Noua sticlă Evian 0,33l Disney Emoji este disponibilă pe beicevrei.ro, precum și în supermarketurile, benzinăriile și locurile de joacă selecționate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod