Wella Velvet Amplifier pentru un look Boho Chic

Pentru realizarea unui look boho chic este esential sa aplicam mai intai un produs de baza, un primer, care sa ofere o baza buna, uniforma de realizare a stylingului propus. Wella Velvet Amplifier uniformizeaza structura firului de par (porozitatile) iar produsul de styling se aseaza mai bine pe firul de par. Miscarea realizata la styling este mai elastic, mai definite. Produsul ee aplica pe parul proaspat spalat si bine clatit, o cantitate mica, pe lungimi si varfuri, si se distribuie  bine prin pieptanare.

Ramane in par nu se clateste.

Peste Velvet Amplifier, ca produs de styling propriu zis se aplica, Thermal Image, un produs special creat care sa protejeze parul impotriva caldurii emanate de foen, placa sau ondulator.  Este un produs bifazic insemnand ca trebuie agitat flaconul inainte de folosire pentru a se amesteca partea de hidratare cu cea de protectie. Se pulverizeaza pe sectiuni,  pe parul uscat, dupa care se aplica ondulatorul conic sau de 38mm.

Din gama SystemProfessional propun un produs leave in de hidratare, Hydrate Finish care mentine hidratarea parului, descurca foarte bine si ofera luciu.

Se aplica pe parul proaspat spalat si clatit, se pulverizeaza pe lungimi si varfuri, si se uniformizeaza prin pieptanare. Nu se clateste. Dupa care se aplica produsul de styling Resolute Lift prin pulverizare, pe lungimi si varfuri, de la o distanta de 10-15 cm, si se usuca parul cu o perie rotativa. Ofera protective atat termica impotriva caldurii emanate de foen  / ondulator, cat si impotriva razelor UV. Parul se monteaza fie pe  bigudiuri sau se realizeaza melci, sau se foloseste ondulatorul conic sau de 38 mm.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod