Wella Color Protection Shots

Un par frumos inseamna un par ingrijit. Un par stralucitor. Cu o culoare mereu vie. Wella Professionals iti propune Color Protection Shots, fiole tratament care protejeaza culoarea parului tau in proportie de 77%. Pe langa proprietatile soft de ingrijire, Color Protection Shots realizeaza o bariera protectoare in jurul firului de par, ceea ce impiedica estomparea culorii.

Poti cumpara fiolele Color Protection Shots, din magazinele de specialitate, la pretul recomandat de 111 Ron.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:04
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:53
    Afrodita shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod