Voyage Pinotage

Traieste-ti viata. Soarbe-o ca pe un pahar de vin bun. Bucura-te de clipele pretioase si de un masaj profund. Cum iti suna Voyage Pinotage?

Stim, intr-o prima faza iti gadila urechile...apoi iti alinta trupul.

Voyage Pinotage este un ritual pentru remodelare corporala in trei etape: exfoliere satinata cu struguri rosii, masaj tonifiant si hidratare delicioasa.

Primul pas in cadrul acestui ritual Spa este exfolierea. Pentru ca pielea sa fie curatata si pregatita sa primeasca ce urmeaza sa i se ofere.
Exfoliantul din struguri rosii este un scrub natural exceptional. Are o textura usoara, fluida si realizeaza un peeling eficient prin combinatia dintre particulele de struguri si sarurile marine pe care le contine. Are un efect hranitor si protector asupra pielii, gratie uleiului din samburi de struguri care hidratează perfect pielea, in timp ce strugurii rosii previn eficient imbatranirea.

Pulpa si semintele strugurilor rosii contin multi polifenoli. Avantajul?  Celulele epidermei beneficiaza din plin de efectul anti-age al acestora, gratie activitatii compusilor fitochimici din struguri.

Si daca te intrebi ce urmeaza in cadrul ritualului SPA, ia aminte.
Ulterior, se aplica un gel criogenic cu rol de tonifiere, pentru cresterea elasticitatii si fermitatii pielii. Crema de masaj cu ulei din seminte de struguri si extract natural de struguri are proprietati anti-imbatranire si anticelulitice (stimuleaza activitatile enzimatice ale elastazei, colagenazei si hialuronidazei, enzime care confera fermitate pielii). Masajul este anticelulitic, remodelant.

Pret- 149 de lei – 90 de minute

Riserva Wine Spa – in cadrul Hotelului Ramada Oradea.

www.riserva.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod