Very Irrésistible Givenchy L’Intense

De-a lungul timpului, casa GIVENCHY si-a actualizat mereu imaginea liniei VERY IRRESISTIBLE, lasand-o sa se dezvolte in acelasi timp cu muza sa.
De-a lungul timpului, casa GIVENCHY si-a actualizat mereu imaginea liniei VERY IRRESISTIBLE, lasand-o sa se dezvolte in acelasi timp cu muza sa. Tanara Liv Tyler, debordand de o spontaneitate vie in anii care-au trecut, a devenit o femeie carismatica, sigura pe sine. Cu VERY IRRÉSISTIBLE GIVENCHY Eau de Toilette, un buchet de trandafiri care amesteca mai multe origini, infloreste inca din 2003, emanand un aer plin de farmec si de indrazneala.

Cu energia sa tanara, jucausa si dezarmanta, Liv Tyler a adus o stralucire de nepretuit acestui elixir de spontaneitate, indrazneala si senzualitate, marcand stilul Givenchy cu prezenta sa unica.  Doi ani mai tarziu, o noua varietate de TRANDAFIR, stralucitoare si extrem de feminina, a primit numele dupa Liv Tyler si a fost introdusa intr-un buchet colorat al Eau de Parfum pentru a da nastere unei game mai senzuale, mai sofisticate: VERY IRRÉSISTIBLE GIVENCHY SENSUAL Eau de Parfum.

Odata cu lansarea VERY IRRÉSISTIBLE GIVENCHY L’INTENSE, Givenchy aduce un omagiu trandafirului, conferindu-i o valoare mai intensa, mai minunata ca niciodata.  Afisand o stralucire profunda, voluptoasa, in nuante de pruna si de purpuriu, acest parfum nou dezvaluie o noua fata a feminitatii, purtand amprenta stilului couture.
Eau de Parfum Very Irrésistible Givenchy L’Intense este disponibil in sticle 30 ml, 50 ml and 75 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod