Vedetele au grija de pielea lor pe timpul verii

Carmen Bruma, Albertina Ionescu, Carmen Negoita si Diana Matei vor avea o vara lipsita de griji intrucat tocmai au descoperit secretul pentru a avea o piele sanatoasa si hidratata.
Vedetele isi vor intretine tenul si pielea corpului printr-un ritual ce implica patru pasi esentiali, pe care i-au invatat de la Pauline Fauvarque, Trainer Formator Academie. Mai exact, patru etape prin care orice femeie poate obtine un ten frumos si sanatos, dar si un bronz uniform si longeviv in timpul sezonului cald.

In cadrul evenimentului Academie Scientifique de Beaute, organizat la Silhoutette Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti, Pauline Fauvarque le-a explicat vedetelor cele 4 ritualuri pentru frumusetea tenului si un bronz uniform si longeviv in timpul sezonului cald, concepute dupa metoda unica a brandului Academie: Diagnostic-Prescriptie-Tratament.

Cele patru ritualuri constau :

Micro-Dermabrasion Visage & Mains - tratament ce curata intens tesutul si imbunatateste permeabilitatea pielii.

Soin Oxygenant Stimulant - tratament de oxigenare ce ofera un efect intens de luminozitate, detoxifiere si protectie impotriva factorilor oxidativi.

Soin Hydratant Optimale - tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a oferi si de a mentine nivelul optim de hidratare celulara.

Soin Hydratant Anti-Oxidant - tratament de baza de acid hialuronic si vitamina C care protejeaza de radicalii liberi si confera hidratare si preventie anti-imbatranire

Pe langa tratamentele Academie Scientifique de Beaute care se pot efectua la Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti, exista si trei game de produse care se pot folosi in completare acasa: Derm Acte, Bronzecarn si Bronzexpress.
In cadrul evenimentului Academie Scientifique de Beaute a fost lansata si crema protectoare anticearcan, o combinatie unica de ingredienti activi si pigmenti iluminatori intr-un anticearcan cu proprietati duble: machiaj si ingrijire. Produsul este recomandat pentru toate varstele, indiferent de tipul de ten.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod