The One Eau de Toilette - noul parfrum semnat Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana introduce o nouă si o mai ușoară interpretare a cunoscutului său parfum  TheOne: The One Eau de Toilette le invită pe femei într-o călătorie în lumea parfumurilor feminine. The One Eau de Toilette este un parfum încântător, senzual, cu prospetimea crinului regal. Mai vibrant ca oricând, parfumul floral a fost captat în toate nuanțele sale de către parfumierul Michel Girard, pentru a crea o nouă dependență florală și pentru a-și etala senzualitatea.

Petalele albe ale crinului regal, învaluite cu polen de aur, întâlnesc florile de bergamota, esenta de mandarin, lychee de mătase și piersici albe.

O esență aparte a ylang moheli, distilată special pentru a dezvălui fațetele luminoase ale crinului, este îmbunătățită prin flori delicate de portocal, atinse cu miere. O suflare senzuală de vanilie, vetiver și mosc, un buchet exuberant într-o nota senzuală.

Gama The One include, de asemenea, The One Eau de Parfum, creat de Christine Nagel, cu o aroma mai pătrunzătoare. Nota de mijloc a crinului contrastează în mod subtil cu senzualitatea bogata a vaniliei, combinată cu note de chihlimbar și de mosc.
The One atinge cea mai mare intensitate cu The One Essence, creat de Michel Girard o variație de flori albe somptuoase: mirosul floral al crinului, asociat cu iasomie.

Pentru a prezenta noua Apa de Toaleta, Dolce & Gabbana revine la cunoscuta sticla a clasicului The One, cu linii mai înalte, mai subțiri și mai elegante. Capacul geometric auriu, sigla neagră și sticla de culoare auriu deschis repetă codurile de culoare ale gamei. Talentata actrita britanica Emilia Clarke se alatura familiei Dolce & Gabbana, ca noua
ambasadoare a parfumului The One.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod