Teint Idole Ultra 24H de la Lancôme

Impecabil, însă confortabil de la răsărit până la apus, mat fără aspect de pudră, grad ridicat de acoperire, însă natural... Toate femeile se află în căutarea fondului de ten care să le îndeplinească toate dorinţele în ceea ce priveşte tenul.
Impecabil, însă confortabil de la răsărit până la apus, mat fără aspect de pudră, grad ridicat de acoperire, însă natural... Toate femeile se află în căutarea fondului de ten care să le îndeplinească toate dorinţele în ceea ce priveşte tenul. Fiecare dorinţă a lor devine realitate cu TEINT IDOLE ULTRA 24H, cu senzorialitate somptuoasă şi fără compromisuri. TEINT IDOLE ULTRA 24H acceptă toate provocările zilnice. Zile nesfârşite, schimbările de temperatură, excesul de sebum...Un paznic fidel, care rămâne neclintit în toate condiţiile:  acoperirea este impecabilă şi tenul este omogenizat, fără a necesita retuşuri.
Pielea este imaculată şi lipsită de luciu. Timp de 24 de ore. Perfecţiunea unui idol.


Prin osmoză cu pielea, TEINT IDOLE ULTRA 24H  oferă o nouă definiţie senzorialităţii. Datorită texturii sale fresh şi ultra-confort, nu a fost niciodată mai uşor de aplicat. Mângâiat uşor pe piele, acesta se absoarbe uşor, devenind unul cu pielea. Rezultatul? Pielea este suplă, mătăsoasă şi irezistibil de moale. Un ten catifelat, mat fără finisaj cu aspect de pudră sau strângere. Timp de 24 de ore. După 8 ani de cercetare, Laboratoarele Lancôme prezintă noua tehnologie EternalSoft, pentru rezistenţă impecabilă de 24 de ore şi 24 de ore de confort intangibil.
Această tehnologie patentată a determinat naşterea singurului fond de ten luxuriant, care oferă 24 de ore de rezistenţă şi confort.

Pentru a asigura rezistenţa machiajului, însă şi forma uşoară a acestuia, Lancôme include un nou tip de polimer. La baza noii formule TEINT IDOLE ULTRA 24H se află: EternalSoft, compus dintr-o structură cu silicon dublu şi hidrocarbon. Compusă din polimeri de înaltă tehnologie, această structură specifică oferă o rezistenţă durabilă şi un finisaj care se simte confortabil pe piele.  Ca o coincidenţă a sorţii, polimerul EternalSoft are o structură chimică sub formă de inimă.
Simbolul vieţii, sentimentelor şi fidelităţii ....Această inimă întruchipează perfect noua tehnologie TEINT IDOLE ULTRA 24H: un paroxism al rezistenţei şi fineţii! În centrul acestei formule extraordinar de înzestrate, se află longevitatea şi senzorialitatea, pentru un ten perfect, care rezistă 24 de ore.

Pentru lansarea TEINT IDOLE ULTRA 24H, Lancôme şi-a îmbunătăţit paleta de culori cu 8 nuanţe noi, pentru a îndeplini cerinţele fiecărei femei, fără excepţie. O gamă de bază de 18 nuanţe este acum disponibilă în fiecare ţară, însumând aproape 50 de nuanţe disponibile în întreaga lume, reprezentând gama globală cea mai completă deţinută de Lancôme.
Un simbol al modernităţii atrăgătoare, sticla rămâne fidelă imaginii TEINT IDOLE de la începuturile sale. TEINT IDOLE ULTRA 24h disponibil si in gramaj travel size, 15 ml. Preţ public estimat 100 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod