Styling usor de vara marca Sebastian Professional

Adopta un look de vara. Relaxat si usor. In acest sezon poarta parul in miscare, cu multa textura, eventual decorat lejer si cu o impletitura asimetrica, usor desfacuta. Arabella Zadic, Brand Ambasador Sebastian Professional spune:

Pentru a putea realiza acest look, parul trebuie sa fie pregatit in prealabil cu produse lejere leave in de ingrijire, care sa uniformizeze diferentele de structura de-a lungul firului de par. Odata ce am aplicat aceasta baza, putem folosi pe lungimi si pe varfuri un produs care sa ne creeze textura dorita.
La final se adauga un strop de hidratare, luciu si in caz de nevoie, putin  volum aerat. In acest fel, impletitura va fi scoasa in evidenta. Aplicate unul peste cealalt, produsele Potion 9, Whipped Cream si Trilliant  de la Sebastian, ne ajuta sa construim lejeritatea miscarii in par. Se poate realiza cu ajutorul difuzorului, sau  putem crea mai multe impletituri lejere,  pe care le lasam sa se usuce liber sau cu foehnul. Apoi le desfacem si vom obtine o textura gen beach waves, foarte la moda
”, spune Arabella.

O alta modalitate simpla si distractiva de a obtine acest efect este de a imparti parul in 4 sectiuni (dupa ce am aplicat cocktailul de produse), iar fiecare sectiune in parte sa o rasucim pe loc, apoi s-o fixam cu o agrafa.
Acest lucru il facem dupa ce am zvantat parul in proportie de 80%. Il lasam sa se usuce liber, apoi il desface. Rezultatul obtinut este o "miscare" extrem de relaxata, jucausa. Spray-ul Zero Gravity va ajuta la final, pentru o usoara sustinere a lookului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod