Barbat cu haina din piele

De ce "băieţii răi" au mai mult succes la femei?

Se spune că femeile au o atracţie deosebită pentru băieţii răi, chiar dacă nu recunosc asta. Cercetătorii au descoperit că nu este doar un mit

Dar de ce ar alege o femeie să aibă o relaţie cu un "băiat rău", ale cărui trăsături de caracter includ impulsivitate, egocentrism, narcisism sau iresponsabilitate? Răspunsul cercetătorilor este unul simplu: pentru că este interesant şi iese în evidenţă. Toate aceste trăsături le oferă băieţilor răi şi calităţi foarte apreciate de oameni în general: originalitate, spirit liber, încredere, îndrăzneală şi un aer rebel.

Potrivit unui studiu realizat în anul 2015 de specialiştii de la Universitatea din Barcelona, oamenii cu diverse probleme comportamentale, de exemplu cei consideraţi nevrotici sau impulsivi, au mai multe relaţii de scurtă durată, mai mulţi parteneri şi mai mulţi copii decât cei fără tulburări comportamentale.

Rezultatele studiului au arătat că atât femeile, cât şi bărbaţii cu un comportament impulsiv, deviant atrag mai mulţi parteneri de scurtă durată decât cei cu personalităţi care nu ies din tipare.

De asemenea, bărbaţii obsesiv-compulsivi, dar nu şi femeile cu această tulburare, reuşesc să aibă relaţii de lungă durată, motivul fiind asociat cu veniturile mari obţinute de grupul de persoane cu această tulburare, care sunt aproape de două ori mai mari decât ale celorlalţi participanţi la studiu.

Iată, prin urmare de ce băieţii răi au mai mult succes la femei:

Băieţii răi ies în evidenţă

Dintr-un grup mare de persoane, pe cine crezi că vei observa prima dată? Bineînţeles că pe cel mai diferit şi neobişnuit. Iar băieţii răi se pricep de minune să se facă remarcaţi.
Vorbesc tare, se îmbracă altfel, sunt foarte îndrăzneţi şi nu se tem de consecinţe. Primul pas pe care trebuie să-l facă un bărbat pentru a cuceri o femeie este acela de a se face remarcat, ceea ce un băiat rău va reuşi fără prea mult efort.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod