Strobing – de la Londa Professional

Londa Professional iti recomanda pentru sezonul rece STROBING,  un trend pozitiv, care iti permite sa iti exprimi adevarata ta indentitate, amintindu-ti ca esti o persoana unica, frumoasa, singulara. Cand spunem STOBING, ne gandim la o combinatie de suvite amplasate strategic, cu ajutorul carora obtinem un par cu un aspect stralucitor in mod natural, atins parca de razele soarelui.

Infuzeaza putin din aerul verii in lookul tau de iarna cu Subtle Strobing. Suvitele mai deschise se armonizeaza perfect cu propia ta culoar de par, pentru a complimenta forma fetei.
Acestea trebuie realizate la nivelul ochilor si al pometilor, pentru a crea un efect contrastant si alternant. Ele se complimenteaza si se combina foarte bine impreuna.

Ofera-i parului tau o stralucire estivala cu Strobing-ul de contrast. Suvitele sunt plasate asimetric in par: nuante mai deschise sunt pozitionate in zona barbiei, pentru a accentua pometii, iar una dintre ele in partea dreapta a gatului, pentru a echilibra intregul look.  Suvitele sunt plasate asimetric , pentru a echilibra forma patrata a fetei.
In zona bretonului, efectul de Strobing este plasat in mijlocul suvitei de par, pentru a evidentia ochii.

Strobing-ul de expresie te tine departe de paletele gri si reci ale iernii. Pentru un look jucaus, suvitele sunt plasate, la nivelul gatului si al umarului, cu un pattern in zigzag, care adauga asimetrie si creaza o tranzitie mai soft intre zonele de blond si cele aramii. Astfel, vei avea un look stralucitor pe tot parcursul unui anotimp intunecat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod