NOUL Pantene Pro-V 3 Minute Miracle, balsamul care combate părul degradat în doar 3 minute, ajunge în România

A  tranformat părul a peste 25 de milioane de femei din întreaga lume și a câștigat deja 10 premii de inovație și frumusețe la nivel global. Acum, noul Pantene Pro-V 3 Minute Miracle, primul balsam din lume care, în doar 3 minute, combate părul degradat de-a lungul a 3 luni, se lansează și în România.

Datorită formulei îmbunătățite, noul balsam Pantene poate fi utilizat la fiecare spălare, pentru că nu îngreunează părul.  În plus, acesta conține de două ori mai multe ingrediente de hidratare față de balsamul obișnuit, pentru a hrăni, a oferi strălucire părului și a preveni degradarea acestuia.

Specialistul Pantene, Dr.

Jeni Thomas, explică modul în care tehnologia noului balsam Pantene Pro-V 3 Minute Miracle este capabilă să transforme părul: "Pantene Pro-V 3 Minute Miracle funcționează cu tehnologie inteligentă, care pătrunde uniform în firul de păr, eliberând rapid activele microrigide ce identifică zonele deteriorate. Componenta nouă, histidina, ajunge apoi în firul de păr, reducând mineralele oxidante și ajutându-l să rămână puternic din interior. Rezultatul? Păr puternic, moale și strălucitor, fără efect de îngrășare.

Ambasadorul global Pantene, Selena Gomez, se bucură deja de rezultatele utilizării noului Pantene 3 Minute Miracle:
„Sunt încântată de noul balsam Pantene 3 Minute Miracle.

Îmi place să știu că îl pot folosi la fiecare spălare și că îmi repară părul în doar 3 minute! Noua formulă are o tehnologie inteligentă care întărește și repară zonele deteriorate. Mai mult, balsamul este clătit cu ușurință, așa că îl pot aplica pe toată lungimea firului de păr: de la rădăcină până la vârfuri. Este noua mea armă secretă”.

Noul balsam Pantene Pro-V 3 Minute Miracle este disponibil în trei variante, Repair&Protect, Color Protect și Volume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod