Strălucire perfectă cu noua gamă de produse de la Sephora

Strălucirea, radierea, scânteierea... Toate acestea definesc un ten splendid. Dar cum să facem când acestea ne lipsesc? Putem conta pe ideile ingenioase ale lui Sephora, care fiind întotdeauna cu un pas înaintea tuturor în domeniul cosmeticii, ne dezvăluie în acest anotimp o mulţime de produse încântătoare care ne vor ilumina tenul. O pudră care pare că a captat aerul curat al culmilor munților pentru un ten împrospătat, un burete cu linii și curbe ingenioase, o bază de machiaj uniformizantă care promite o hidratare instantanee și un anticearcăn declinat în 12 nuanțe naturale, splendide: primăvara aceasta aduce promisiunea unui ten neted cu un aspect revigorat și relaxat!

Perfecting Glow Primer - Bază de machiaj uniformizantă, efect de strălucire pentru toate femeile care își doresc un ten strălucitor, care să iasă în evidență.

Această bază de machiaj pentru ten cu pigmenți înmagazinați în formula sa, care sunt eliberați în momentul aplicării și își difuzează culoarea în piele. Rezultatul: un ten impecabil, ca nou nouț, cu aspect luminos. Imperfecțiunile sunt camuflate, iar tenul este scos în evidență. Și pentru ca totul să fie perfect, pielea devine în mod vizibil mai fină și este mai hidratată.

Flawless Complexion Sponge- Burete pentru un ten perfect - Odată ce veți fi utilizat acest burete, veți înțelege utilitatea sa: se strecoară acolo unde pensula nu poate ajunge, pătrunde în toate colțurile, aplică produsul -fondul de ten sau baza de machiaj- în mod omogen și permite realizarea unui machiaj impecabil.
Și este mult mai igienic decât aplicarea cu degetul.

Sun Disk - Limited Edition - Disc de pudră bronzantă - Ediție Limitată - Fiindcă în curând vine primăvara. Fiindcă ne-am săturat de tenul acesta palid. Fiindcă ne dorim să recăpătăm o mină sănătoasă, Sephora lansează o nouă pudră bronzantă concentrată! Acest disc superb, rotund, stilat, delicat parfumat, ascunde un trio de nuanțe (mate și scânteietoare), concentrate în formula sa care ne permite să obținem cel mai râvnit bronz!



Anticearcăn cu putere mare de acoperire și finish natural - Acest anticearcăn cu aplicatorului său cu vârf catifelat –care îmbină o putere de acoperire înaltă și o textură fluidă- face să dispară de pe ten toate imperfecțiunile, urmele de oboseală și cearcănele.

Și drept bonus? Permite o acoperire personalizabilă, fără ca pielea să pară încărcată, conferă un rezultat ultra-natural și are o rezistență îndelungată, datorită formulei sale care conține ulei de avocado și ulei de primulă cu proprietăți nutritive.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele Sephora. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod