Shape Brow - te scapa de stresul zilnic al creionarii sprancenelor

Povestea sprancenelor creionate incepe undeva pe vremea Cleopatrei , care dorea sa isi impuna puterea prin intimidare. Aceasta isi machia sprancenele excesiv de mult, aproape grafic, pentru a crea un aspect masculin al fetei si a exprima duritate. Ceea ce a si reusit. De la Cleopatra pana acum sprancenele au trecut prin foarte multe trenduri, ajungand in 2018 la cel natural.

Specialistii de beauty sustin ca sprancenele sunt cele mai importante intr-un machiaj, ele fiind rama fetei si primele care transmit informații despre starea de spirit, felul de a fi și stilul fiecarei femei.

Plecand de la aceasta idee, majoritatea femeilor care se machieaza apeleaza la creionarea sprancenelor.

Creionarea sprancenelor vine din dorinta realizarii unei forme corecte sau pentru umplerea golurilor pe care le avem. Astfel, femeile ajung sa petreaca zilnic cel putin 5 minute pentru a avea  forma dorita. De curand, Biocutem, un brand profesional pentru tatuajele semi permanente si permanante, a lansat produsul Shape Brow, care scapa femeile de stresul creionarii zilnice.

Produsul este un gel cu sistem peel off (ca la mastile faciale), care daca este aplicat pe sprancene intre 40 de minute si 2 ore, pigmenteaza si creeaza efectul dorit, oferind o rezistenta pana la 5 zile.

Pentru cele mai putin descurcarete, gelul poate fi aplicat si de cosmeticiana la salon, imediat dupa pensare, cand forma este cea dorita. In perioada ce urmeaza, cand vrem sa aratam impecabil, un astfel de produs e ca un cadou primit de la Mos Craciun.

Iata un video sa vezi ce simplu e sa-l folosesti: https://www.youtube.com/watch?v=MDH_i4LvQo8
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod