Peste 3.800 de kilograme de haine au fost oferite familiilor defavorizate din România, în urma campaniei de donare lansată de Ariel 3in1 PODS și Auchan

Campania de donare lansată de Ariel 3in1 PODS în luna octombrie a stâns 3.855 de kilograme de haine în punctele de colectare amenaje în toate magazinele Auchan din România, hainele donate ajungând la familii defavorizate cu sprijinul Asociației „Ana și copiii”.

Pornind de la rezultatele unui studiu care a arătat că 72% dintre persoane continuă să păstreze obiectele vestimentare pe care nu le vor mai purta niciodată, Ariel 3in1 PODS și Auchan au lansat campania „Dă o viață nouă cu Ariel 3in1 PODS hainelor pe care nu le mai porți! Donează-le!”.

La finalul campaniei, 3.855 de kilograme de haine au fost colectate în spațiile special amenajate din toate magazinele Auchan din țară, fiind apoi donate familiilor defavorizate din România.

Asociația „Ana și copiii” s-a asigurat că toate hainele donate au fost distribuite către familiile din țară care au avut cea mai mare nevoie de ele, în timp ce Ariel 3in1 PODS a avut grijă ca aspectul acestora să fie impecabil. Campania s-a desfășurat în perioada 6 octombrie 2017 – 17 decembrie 2017 și a venit în sprijinul familiilor defavorizate din România, reușind să le aducă un zâmbet în prag de sărbători.

Tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași

Ariel revoluționează curățarea și îngrijirea țesăturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor. Totul într-o singură capsulă.

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod