Shake-urile prietenoase: Natural Balance Wellness by Oriflame

Micile plăceri care nu îngraşă! De câte ori ţi-ai făcut probleme pentru micile plăceri culinare pe care le-ai contorizat atent imediat ce le-ai savurat? Nu mai contează, pentru că shake-urile Natural Balance de la Wellness by Oriflame sunt şi savuroase, şi sănătoase, şi le poţi lua cu tine la orice drum. Au 3 arome diferite, ce conţin un amestec de proteine, acizi graşi omega 3 & 6, carbohidraţi cu indice glicemic redus şi fibre.
Micile plăceri care nu îngraşă! De câte ori ţi-ai făcut probleme pentru micile plăceri culinare pe care le-ai contorizat atent imediat ce le-ai savurat? Nu mai contează, pentru că shake-urile Natural Balance de la Wellness by Oriflame sunt şi savuroase, şi sănătoase, şi le poţi lua cu tine la orice drum.  Au 3 arome diferite, ce conţin un amestec de proteine, acizi graşi omega 3 & 6, carbohidraţi cu indice glicemic redus şi fibre.

Ce ţi-ai putea dori mai mult, mai ales când poţi alege între căpşuni, ciocolată şi vanilie şi îţi poţi controla senzaţia de foame sau pofta de dulciuri? Şi pentru că au un indice glicemic scăzut, shake-urile Natural Balance te vor ajuta să menţii o valoare echilibrată a glicemiei şi le poţi folosi pe post de gustare între mese sau chiar în loc de supliment alimentar.

În plus, îţi ia mai puţin timp să le prepari decât ţi-ar lua să te hotărăşti care e produsul tău preferat de make-up! Durează doar câteva secunde să agiţi combinaţia ideală: 18 grame de pudră cu 150 de grame de apă.
Un mix de substanţe nutritive. Ingredienţi nutritivi naturali şi optim echilibraţi, exact cum ne recomandă natura să ne hrănim. Formula lor include trei surse excelente de proteine: măr, măceş şi fibre solubile din sfeclă de zahăr, care permit organismului să maximizeze asimilarea ingredienţilor naturali pentru funcţionarea optimă a organismului.


Un conţinut optim de Omega 3: acizi graşi din ouă de găină, cu profil similar cu al creierului uman - 1:1 Omega 3 şi 6. Indice glicemic scăzut: carbohidraţii din formula produsului sunt mărul, măceşele şi zerul din lapte, pentru o absorbţie lentă şi un nivel stabil al zahărului în sânge.  Arome naturale.
8 ani de cercetări care au dus la brevetarea formulei. Profesorul Stig Steen şi echipa sa au încercat iniţial să îmbunătăţească refacerea pacienţilor în urma transplanturilor de plămâni sau inimă, dar numeroasele beneficii şi nivelul sporit de energie au apărut pe parcursul cercetărilor. Shake-urile Natural Balance din gama Wellness by Oriflame sunt disponibile în cataloagele Oriflame, în variantele de 378 g la preţul de 109 lei/pachet sau porţionate – 7 plicuri a 18 grame, la preţul de 49 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod