Secretul prin care Andreea Marin are o piele frumoasa si sanatoasa

Andreea Marin a avut dintotdeauna grija sa isi mentina tenul impecabil chiar fara sa apeleze la tratamente de infrumusetare complexe. Stilul de viata sanatos, echilibrat, optimismul si atentia de a se demachia intotdeauna seara, inainte de culcare, i-au pastrat tenul frumos si sanatos. In plus, practicarea sportului o ajuta sa isi pastreze o silueta echilibrata si un tonus de invidiat.
Putine sunt tratamentele profesionale la care vedeta apeleaza, insa cele alese sunt si cele mai eficiente si de inalta calitate.
 
Spre exemplu, Andreea Marin a urmat la Institutul Guinot din Paris, un nou tratament revolutionar ce va ajunge in premiera in Romania in aceasta vara. Este vorba de Guinot TechniSPA, cu ajutorul caruia se poate slabi rapid si eficient, se elimina celulita, iar silueta este resculptata chiar din prima sedinta.
La Paris, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, i-a aplicat vedetei tratamentul inclusiv pe zona bratelor pentru a obtine o piele tonifiata.

TechniSPA are actiune de dubla lipo-aspiratie, ce include dubla miscare de rulare, activeaza si indeparteaza celulita si are o actiune eficienta de detoxifiere.
Apoi, actiunea de ionizare dubla, pozitiva si negativa, ajuta la absorbtia maxima a ingredientilor activi de slabire. Nu in utimul rand, caldura difuza imbunatateste microcirculatia si favorizeaza producerea de colagen, topeste tesutul adipos si ofera o senzatie de confort.

Tratamentul de slabire si cu efect anticelulitic Technispa reduce in medie cu 1,9 cm din circumferinta coapsei si a soldului, iar in circumferinta taliei reduce in medie cu 2,2 cm.

Tratamentul de fermitate termo-relaxant imbunatateste fermitatea pielii din jurul coapsei cu 44%. Acesta relaxeaza, tonifica si resculpteaza silueta.

Tratamentul pentru picioare usoare reduce in medie cu 1,2 cm circumferinta din zona genunchiului.
Acesta detoxifica, catifeleaza si subtiaza, in acelasi timp.
TechniSPA este distribuit de TopLine si este disponibil in Romania la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (Unirii si Dorobanti), precum si in saloanele partenere TopLine.
 
 
Andreea Marin si-a pregatit tenul pentru vacanta de vara, pe care o va petrece intr-un loc insorit, apeland la noul tratament revolutionar Guinot Cellular Energy Soleil, ce a fost lansat la Paris si a fost adus in Romania inclusiv la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette.Vedeta a urmat prima sedinta chiar la Institutul Guinot din Paris, unde a fost invitata sa descopere tehnologia revolutionara brevetata de specialistii francezi.

Guinot Cellular Energy Soleil este o tehnologie cu ionizare dinamica, ce incetineste imbatranirea pielii si furnizeaza energie celulelor acesteia stimuland regenerarea.

Aparatul activeaza tineretea si reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum in industria estetica.

Guinot Cellular Energy Soleil este un tratament specific pentru protectia solara, contine ingredienti activi ce previn imbatranirea pielii, hidrateaza si stimuleaza procesul de bronzare.
Astfel, se pastreaza aspectul tanar al pielii expuse la soare si contribuie la repararea acesteia dupa agresiunea razelor UV.

Practic, dupa ce urmezi acest tratament, pe langa efectele anti-imbatranire, pielea este mult mai hidratata si mai pregatita pentru plaja, nu vei mai risca sa ramai cu arsuri solare, cu pete, iar bronzul va fi mai intens si va dura mult mai mult.Guinot Cellular Energy Soleil este distribuit de TopLine si este disponibil in Romania la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (Unirii si Dorobanti), precum si in saloanele partenere TopLine.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod