Schimbă-ți stilul în această toamnă și spune DA alegerilor nelimitate cu Braun Silk-épil

Braun știe că femeile obișnuiesc uneori să se ascundă în spatele acelorași haine pe care le poartă mereu, pentru că pielea lor nu este pregătită pentru a putea purta altceva, încrederea în sine având astfel de suferit.

Când sunt încrezătoare, femeile își dau seama de potențialul pe care îl au, pot purta orice și pot spune DA alegerilor vestimentare nelimitate. Gama extinsă de epilatoare Braun Silk-épil le oferă instrumentele de înfrumusețare necesare pentru ca ele să își asume încrederea în sine și să trăiască în fiecare zi experiența alegerilor dintre posibilități nelimitate. La începutul anului 2015, Braun Silk-épil a sărbătorit lansarea celui mai eficient și avansat epilator, Braun Silk-épil 9. Cu ultima sa inovație, acesta pune la dispoziție metode pentru îndepărtarea de durată a părului nedorit, pentru fiecare nivel de experiență și stil de viață.

În această toamnă, sezon recunoscut pentru schimbările de obiceiuri pe care le impune, când noile trenduri sunt principalele subiecte de conversație, Braun lansează un nou produs în gama Silk-épil: epilatorul Silk-épil 5 Wet&Dry.

Acesta promite o epilare blândă, nedureroasă – perfectă pentru femeile care fac primele încercări în această experiență, care își doresc să fie întotdeauna pregătite – pentru a arăta și a se simți frumoase în fiecare zi.  

Noul epilator Silk- épil 5 Wet&Dry

•    Epilare blândă, nedureroasă. Proiectat și pentru utilizarea în apă, experiență care s-a dovedit a relaxa pielea și a reduce disconfortul – perfect pentru cele care fac primele încercări de epilare. Atașamentul-rolă pentru masaj* poate fi utilizat pentru calmarea pielii, pentru o experiență de epilare blândă, iar prin folosirea sa regulată, aceasta devine complet nedureroasă.
•    Rezultate eficiente. Epilatorul înlătură cu precizie până și firele de păr extrem de scurte (0.5mm), nemaifiind nevoie să aștepți creșterea lor completă pentru o nouă sesiune de epilare.
•    Eficace și ușor de folosit.

Epilatorul este proiectat cu un nou dispozitiv de prindere anti-alunecare, ce facilitează utilizarea lui în apă și cu o suprafață unică de contact cu pielea, care ajută la atingerea tuturor contururilor corpului.  
*disponibil pentru modele specifice (5-541și 5-531)

Sunt pasionată de fashion și îmi place să am posibilitatea de a mă exprima prin stilul pe care îl adopt. Îmi doresc întotdeauna să fiu pregătită pentru orice și să îmi respect rutina de înfrumusețare, așa că mă asigur că mereu am pielea fină; ceea ce înseamnă că niciodată nu trebuie să îmi impun limite atunci când îmi verific garderoba. Alegerile nelimitate în materie de vestimentație înseamnă să fii deschisă la nou și dispusă să porți haine care te fac să te simți bine. Femeile care își oferă alegeri nelimitate nu trebuie să facă vreodată vreun compromis: este vorba de acel sentiment de putere, siguranța că tu ești întotdeauna aceea care face alegerea.
Astfel, femeile pot fi în fiecare zi cea mai bună versiune a lor.
” Jessica Alba, Braun Beauty Ambassador

Lucrând împreună cu cele mai populare actrițe de la Hollywood și cu ambasadorul Braun, Jessica Alba, alături de stiliștii ei personali, Emily Current și Meritt Elliot, Braun oferă femeilor și sfaturi relevante despre cum își pot modifica stilul, cum pot lăsa în urmă lucrurile care le impun bariere și cum se pot bucura de alegeri vestimentare nelimitate: toate cu ajutorul pielii extrem de fine oferite de  gama de epilatoare Braun Silk- épil.

Imbinând experiența în fashion a celor mai buni stiliști de la Hollywood și rezultatele superioare ale gamei de epilatoare Silk-epil, femeile își pot manifesta încrederea în sine, se pot elibera de ceea ce le impune bariere și vor putea spune DA alegerilor nelimitate.  Epilatoarele Braun Silk-epil sunt calea perfectă spre pielea extrem de fină, care durează până la patru săptămâni.

Când pielea ta e pregătită pentru orice, îți poți lăsa imaginația să zboare și te poți juca cum dorești cu garderoba ta, modificându-ți, astfel, stilul cu ușurință și încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod