Frumuseţe. 6 greşeli pe care le faci când aplici creionul dermatograf

Ochii mici vor fi şi mai mult micşoraţi dacă îi conturezi în totalitate. Accentuează numai colţurile exterioare, de la jumătatea pleoapei către colţul extern.
Descoperă şi alte greşeli de aplicare a dermatografului care îţi pot distruge machiajul.

Foloseşti un creion care nu este bine ascuţit

Un vârf teşit va împiedica aplicarea corectă a dermatografului pentru că linia trasată va fi mult prea groasă şi imprecisă. Ca să rezolvi această problemă, este bine să ai întotdeauna o ascuţitoare la îndemână, de preferat una special concepută pentru creioanele cosmetice. De asemenea, poţi folosi creioanele dermatografe retractabile, care nu necesită ascuţire pentru că au vârful mult mai subţire.

Îţi conturezi tot ochiul cu o culoare puternică

Atunci când foloseşti o nuanţă intensă, aşa cum este albastrul electric, este de preferat să eviţi conturarea totală a ochiului. Rezultatul este unul prea puternic şi deranjant, din cauza culorii intense.
Aplică în schimb numai pe pleoapa superioară pentru un look sexy şi modern.

Îţi întorci genele după ce ai aplicat creion pe pleoape

Acest obicei de a folosi cleştele pentru gene după ce ai aplicat creionul dermatograf îţi distruge machiajul. Linia genelor nu va mai fi perfect conturată pentru că dermatograful se întinde pe pleoape. Curbează-ţi întotdeauna genele înainte de a aplica creionul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod