Să zâmbim cu încredere!

Crezi că este suficient să ai o ţinută modernă, o tunsoare trendy şi un machiaj trăsnet? Greşit!  Toate acestea trebuie „asortate” cu un zâmbet strălucitor! În ziua de azi, zâmbetul este cartea de vizită a oricărei persoane.

Zâmbetul este o armă redutabilă de seducţie, de aceea trebuie să ai grijă de albul strălucitor al dinţilor tăi. Dinţii albi şi curaţi sunt oglinda feţei noastre iar un zâmbet strălucitor şi viu ne poate da încrederea de care avem nevoie. Gama de îngrijire orală Pearl Drops poate contribui la acest lucru într-un mod unic şi eficient.

Acordând zâmbetului importanţa cuvenită, Pearl Drops, brandul cu peste 30 de ani de experienţă in albirea dintilor,  a dezvoltat o gamă completă de produse de tratament pentru îngrijirea orală care albesc dinţii, îi întăresc şi îi protejează în acelaşi timp.
Pearl Drops încurajează zâmbetul natural, a cărui strălucire adevarată vine din suflet.

Pearl Drops Hollywood Smile redă aspectul sănătos şi strălucirea naturală a dinţilor, asigurând totodată protecţia smalţului, fară a cauza sensibilitate. Transformarea este vizibilă încă din primele zile de utilizare, ingredientele speciale contribuie la întărirea smalţului, protejând împotriva cariilor. Micro-particulele pe bază de peroxid ajută la pătrunderea oxigenului activ în smalţ, eliminând petele şi dezvăluind un zâmbet sănătos şi strălucitor.


După trei săptămâni de tratament, se poate observa cu uşurinţă albirea dinţilor cu până la 4 nuanţe, efectul putând fi prelungit prin utilizarea produsului de 2-3 ori pe săptămână, complementar cu Pearl Drops Every Day White pentru îngrijire zilnică.

Toate produsele Pearl Drops conţin fluorură de sodiu pentru întărirea smalţului dinţilor şi protecţie împotriva cariilor.

Pearl Drops, pentru că lumea este mai frumoasă când zâmbeşti.

Pearl Drops Hollywood Smile poate fi găsit în marile reţele de magazine şi în farmacii.
Preţ recomandat: 17,00 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod