Ritual de frumusete pentru ten si corp

Daca ai pielea terna, incarcata sau deshidratata ori te confrunti cu aspectul de coaja de portocala,ai la dispozitie un ritual de frumusete pentru ten si corp. In ceea ce priveste ingrijirea tenului, poti apela la Intraceuticals Rejuvenate, un tratament non-invaziv, pe baza de acid hialuronic, ceai verde, aloe vera si vitaminele A, C si E. Acest tratament trateaza problemele pielii cu ajutorului oxigenului hiperbaric si a ingredientelor active. Dupa doar o prima sedinta, tenul tau este mai hidratat si mai luminos, iar ridurile si liniile fine sunt mai putin vizibile.

Fiindca nu mai este mult pana cand vom trece la garderoba de primavara, este important sa ne ingrijim din timp pielea de pe corp. Daca vrei sa scapi rapid de celulita, poti apela la tratamentul VelaShape III, care estompeaza rapid aspectul de coaja de portocala si ajuta la reducerea circumferintelor in zona abdomenului si a coapselor. Bazat pe tehnologia elos, tratamentul combina radiofrecventa bipolara cu infrarosu si vacuumul pentru o incalzire precisa a tesutului gras, a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen.

Astfel, creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si depunerea colagenului nou. Studiile arata ca pacientii care au urmat acest tratament au reusit sa slabeasca 3 cm in zona abdomenului dupa doar doua sedinte. Tratamentele poti fi efectuate in clinica Elos Skin & Laser Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod