Alina Laufer se intretine cu vopseaua "Vikingilor"!

Alina Laufer a descoperit o vopsea de par organica, care a facut minuni cu parul ei.
Si-a dat seama apoi ca actorii din "Vikings" aveau un par superb si ca acestia au folosit aceleasi produse de infrumusetare. Incantata de noul sau look, Alina Laufer a povestit si cum l-a obtinut!
 
Cu cateva zile inaintea anului nou, am decis ca este cazul sa-mi vopsesc in sfarsit radacinile. In ultima vreme am avut foarte mare grija de parul meu, mi-am aplicat tot felul de uleiuri si masti facute in casa, am luat suplimente pt par, am evitat siliconul si sulfatii, mi-am lasat parul sa se usuce natural si am incercat sa il vopsesc cat mai rar.
Rezultatele au aparut. Dupa cativa ani in care parul meu a fost suparat pe mine pentru ca l-am chinuit cu decolorat, vopsiri repetate, extensii si coafat aproape zilnic, si prin urmare, degeaba crestea la radacina, pentru ca varfurile se rupeau tot timpul, acum parul meu este fericit! Prin urmare, sunt foarte circumspecta cand vine vorba despre orice produs nou pe care il aplic pe par. Cand am decis sa ma vopsesc, mi-am facut o programare la Centrul Organic de Frumusețe GWS Organic Beauty Center pentru că stiam de la o  prietena de-a  mea, Clara Ilie, că folosesc vopsea organica in academia lor.
Acolo, specialistii mi-au prezentat un brand nou pe piata romaneasca, Natulique. Vopsitul in sine a fost o experienta foarte placuta: fara miros puternic, fara usturimi... dar nimic nu m-a pregatit pentru socul de dupa. In clipa in care stilistul mi-a dat prosopul jos, am putut sa vad un blond perfect, luminos, nici prea auriu, nici prea rece, iar cand m-a coafat, peria trecea prin el ca prin parul Karinei atunci cand o pieptan. Am fost addicted din prima!
”, povesteste Alina Laufer, care este mai greu de multumit atunci cand vine forma de vopsea de par.
Apoi, Alina a descoperit ca are ceva in comun cu actorii din serialul “Vikings”. Mai precis, pletele lungi si sanatoase!

Printre lucrurile pe care le-am admirat  la serialul “Vikings” a fost parul unora dintre protagonisti: par lung, sanatos, coafat intotdeauna intr-un stil foarte natural sau in impletituri complexe. Eu insami fiind o blonda impatimita (daca pot sa spun asa) ma gandeam cum se poate ca parul artistilor poate arata asa bine?! Eu stiu ce inseamna sa te urci pe scaunul stilistului si sa-i explici ca vrei o nuanta de blond care sa nu fie prea rece, dar nici foarte aurie, sa ai suvite luminoase, ca si deschise de soare (da, stiu, sunt maniaca) si eventual sa ai si parul sanatos  ca sa-l poti lasa in sfarsit sa creasca! Si deasemenea stiu si cum este cand pleci dintr-un salon dezamagita....Deci,eram nedumerita cum de actorii din Vikings aveau acele plete incredibile? Aveam sa aflu apoi ca am folosit si eu cea mai organica, naturala si performanta vopsea disponibila, cu subtante naturale, care mi-a castigat increderea”, spune Alina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod