Rigenera - tratamentul inovator cu celule stem pentru regenerare și întinerire!

Frumusețea și încrederea sunt atuurile oricărei femei de succes! Rigenera este primul tratament din Romania cu transplant de celule stem folosit cu succes pentru regenerarea, întinerirea și vindecarea țesuturilor, fie că vorbim de piele, mușchi, os, tendon, ficat sau cord. Această tehnologie poate fi folosită cu succes în toate ariile medicale, de la probleme dermatologice și estetice, până la probleme de ficat și inimă.

“Terapia Rigenera folosește puterea corpului nostru de regenerare. Practic se utilizează o  mică parte din țesutul propriu, se procesează aceste mici bucățele prin această nouă tehnologie, și apoi se reinjectează în locul care se vrea vindecat / regenerat. Procedura în sine este simplă, dar cu rezultate spectaculoase!  Corpul nostru are toate ingredientele necesare vindecării, iar tehnologia Rigenera selectează și folosește aceste ingrediente pentru un efect 100% garantat.

Trebuie să știți că efectul de regenerare/ vindecare/ întinerire este vizibil foarte rapid, de la câteva zile la câteva săptămâni în funcție de problema avută. Important este și faptul că nu sunt necesare multiple ședințe, de obicei o singură ședință fiind suficientă”, a declarat dr. Daniela Cățănaș.



În cabinetul de estetică, tehnologia Rigenera se recomandă pacienților ce își doresc o întinerire a tegumentului feței/ gâtului/ decolteului, ștergerea ridurilor, dar și celor ce au probleme cu căderea părului, inclusiv alopecie androgenetică.

Terapia este recomandată și pacienților cu ulcere de piele datorate bolilor vasculare - ulcere de gambă de stază din insuficiența venoasă cronică, precum și celor cu piciorul diabetic, cu leziuni de decubit - ulcere hipotrofice sau diabetic, dar și în cazul pacienților diagnosticați cu boli de piele precum vitiligo, psoriazis, eczeme cronice trenante, lupus, lichen și a celor cu cicatrici hipertrofice/ cheloide. Rezultatele sunt spectaculoase și în cazul  arsurilor de piele extinse de diferite grade.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod