Renumitul makeup artist Einat Dan va sustine un masterclass in Romania

La invitatia Inglot, renumitul makeup artist Einat Dan va sustine un masterclass in Romania. Einat Dan are peste 20 de ani de experienta in machiaj si body-painting si un CV in care se regasesc numeroase premii care ii recunosc talentul, dar si nenumarate colaborari cu Tommy Hilfiger, Fendi, Valentino sau Vivienne Westood.

Pe 7 februarie Einat Dan va sustine un masterclass in timpul caruia va face demonstratii de glamour makeup, machiaj pentru editoriale de moda, dar si avantgarde makeup. Cursul va avea loc la Beauty District Studio (strada Tepes Voda, nr 1-3) si se va desfasura pe parcursul a 4 ore, intre 10:00 si 14:00.

Nascuta intr-un oras din nordul Israelului, Einat decide la 18 ani sa se mute in Tel Aviv unde urmeaza serviciul militar obligatoriu pentru ca mai apoi sa isi urmeze visul de a deveni Makeup Arist.
Lucreaza in Milano si New York, participa la saptamanile modei si devine rapid cautata de casele de moda si de cei mai mari fotografi din industrie.

Einat inoveaza constant si nu isi impune limite atunci cand vine voba despre machiaj, iar acest lucru este confirmat si de cele peste 20 de premii internationale din portofoliul sau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod