Remodeleaza-ti corpul la Q Clinic!

Deja nu e nici-un secret faptul ca aspectul neplacut al celulitei ne face sa ne simtim neatragatoare ori de care ori ne uitam in oglinda. De multe ori doar pronuntarea cuvantului “celulita” ne provoaca o reactie neplacuta si ne face sa ne dorim sa incercam aproape orice metoda pentru a scapa de acesta problema.

Vara aceasta beneficiezi de un pret special 100 lei sedinta de remodelare corporala pentru o zona cu aparatul EXILIS!

Exilis este cel mai bun sistem de estetica de pe piaţa, folosind simultan radiofrecvenţa, ultrasunetele si sistemul de racire avansat într-un singur aplicator.

Cum actioneaza Exilis? Reduce ridurile bazandu-se pe remodelarea colagenului si întinereste tenul cu efecte de anti-îmbatranire suplimentare.
Ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicaţiile estetice dorite de pacienţi.

Utilizeaza o platforma noua, revoluţionara pentru reducerea volumului si remodelarea zonelor afectate ale corpului. Rezultate în netezirea pielii, reducerea volumului ţesuturilor, culoare si elasticitate.

Tratamentul Exilis combinat si cu dispozitivul revolutionar VelaShape, ofera rezultate deosebite, o satisfactie deplina. Avantajul VelaShape consta in faptul ca reuneste 3 tipuri de tehnologii in cadrul acestui aparat si anume: undele de radiofrecventa bipolara, energia luminii infrarosii si remodelare (tightening) al pielii si masajul mecanic cu role si vacuum.

Avand la baza aceste tehnologii, tratamentul cu VelaShape remodeleaza si recontureaza corpul prin ameliorarea celulitei, reduce in circumferinta zonele tratate si le fermizeaza in doar cateva sedinte.

Pentru un tratament complet este nevoie de 6 sedinte, una saptamanal; rezultatele asupra imbunatatirii texturii pielii sunt vizibile dupa fiecare sedinta iar dupa primele 3-4 sedinte se observa deja ameliorarea celulitei si reducerea circumferentiala. Pe langa acestea, se poate ameliora si aspectul vergeturilor.

Zonele care se pot trata sunt abdomenul – care are si cele mai bune rezultate in ceea ce priveste reducerea circumferentiala obtinandu-se in medie intre 4 si 7 cm, soldurile, fesele si coapsele, genunchii, bratele si barbia.

Combina tratamentul Velashape cu Exilis si bucura-te de oferta noastra si de rezultate execeptionale. Pentru abonamentul Velashape de 6 sedinte primesti gratuit 3 sedinte de remodelarea corporala cu Exilis!

Vino si încearca tratamentele si ofertele Q Clinic, uita de celulita si bucura-te de vara!
Afla mai multe despre serviciile si solutiile Q Clinic de pe site.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod